info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 76.14% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.83% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro пуска нова уебстраница

21 ноември 2018, Лондон.Ноември беше доста продуктивен месец за онлайн брокера, FxPro. След няколко месеца усилена работа и отдаденост, компанията съобщи за пускането на съвсем нова уебстраница, която добави към търговската марка допълнителна изтънченост и въпреки това игрива идентичност.

Новата уебстраница на FxPro се базира на ясното изявление, коя е компанията и на какво държи тя чрез оптимизиран, интерактивен, потребителски интерфейс. Уебстраницата може да се похвали също така с интуитивна система за навигация, която позволява на трейдърите да открият на мига информацията от която се нуждаят.

Директорът на отдела за маркетинг на FxPro, Иля Хоелу, коментира:

“Това не е само нова уебстраница. Нова е нова, още по- изящна търговска идентичност, която въплъщава нашите основни бизнес ценности. Ние обичаме това, което правим и искаме да го изразим по този начин.”

Разгледайте нашата уебстраница тук: www.fxpro.com.

Уверете се, че сте останали свързани със социалните медии , като последвате FxPro на Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Telegram и Youtube.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации