info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 77% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro увеличава своето предлагане на продукти

01 юни 2015, Лондон. Награждаваният Форекс брокер FxPro има удоволствието да съобщи, че е разширил своята продуктова гама, предлагайки да капсулира множество допълнителни Договори за различия (CFD), включително множество допълнителни дялове*, индекси, стоки и енергийни фючърси, нови спот индекси като China 50 и USD, подобрени енергийни и селскостопански фючърси, включително какао и кафе, като по този начин клиентите получават възможността допълнително да разнообразяват тяхната трейдинг активност, докато се възползват от награждаваните услуги наFxPro. Тези нови продукти може да бъдат търгувани на FxPro MT4 платформата и са достъпни на 01 юни, 2015.

Познат с това че работи като брокер без дилинг деск, предлагайки ликвидност на най-високо ниво и прекрасна технология за изпълнение, FxPro продължава да разширява и да подобрява своите услуги. Следователно, брокерът е предоставил тези дългоочаквани допълнения към своята палитра с продукти с намерението да отговори на нуждите на клиентите и инвестиционните цели.

Генералният изпълнителният директор на FxPro, Хараламбос Псимолофитис, коментира това развитие:

“Всяка нова услуга, която предлагаме е мотивирана от нашите постоянни опити да подсигурим по-добри трейдинг условия за нашите клиенти. Наблюдавайки увеличаващата се нужда от Договори за различие (CFD) за повечето продукти, отговорихме на тези нужди с нови допълнения, влагайки усилия да предоставим на нашите клиенти възможността да разширят своите трейдинг дейности, като същевременно се наслаждават на предимствата на нашите платформи и високите стандарти за изпълнение.”
*Дяловете са достъпни само за клиенти на FxPro Financial Services Limited
Обратно към всички публикации
За FxPro

FxPro е печелещ награди онлайн брокер, който обслужва клиенти на дребно и институционални клиенти в над 170 страни. FxPro предоставя достъп до конкурентни цени и дълбока ликвидност без дилинг деск намеса (подлежи на Политиката на изпълнение на FxPro ) чрез своите разширени трейдинг платформи, превъзходни технологии за изпълнение и алгоритмични инструменти.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited. FxPro UK Limited има разрешително и се регулира от Органа за финансов контрол (регистрационен номер 509956). FxPro Financial Services Ltd има разрешително и се регулира от Кипърската комисия за ценни книжа и обмен (номер на лиценз 078/07) и от Борда за финансови услуги (номер на разрешително 45052). FxPro Global Markets MENA Limited има разрешително и се управлява от Органа за финансов контрол на Дубай (референтен номер F003333). FxPro Global Markets Ltd има разрешително и се управлява от Комисията за ценни книжа на Бахамските острови (номер на лиценз SIA-F184).

Контакт с медиите

За запитвания свързани с публикации, молим да се обърнете към pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960