FxPro увеличава своето предлагане на продукти

01 юни 2015, Лондон. Награждаваният Форекс брокер FxPro има удоволствието да съобщи, че е разширил своята продуктова гама, предлагайки да капсулира множество допълнителни Договори за различия (CFD), включително множество допълнителни дялове*, индекси, стоки и енергийни фючърси, нови спот индекси като China 50 и USD, подобрени енергийни и селскостопански фючърси, включително какао и кафе, като по този начин клиентите получават възможността допълнително да разнообразяват тяхната трейдинг активност, докато се възползват от награждаваните услуги наFxPro. Тези нови продукти може да бъдат търгувани на FxPro MT4 платформата и са достъпни на 01 юни, 2015.

Познат с това че работи като брокер без дилинг деск, предлагайки ликвидност на най-високо ниво и прекрасна технология за изпълнение, FxPro продължава да разширява и да подобрява своите услуги. Следователно, брокерът е предоставил тези дългоочаквани допълнения към своята палитра с продукти с намерението да отговори на нуждите на клиентите и инвестиционните цели.

Генералният изпълнителният директор на FxPro, Хараламбос Псимолофитис, коментира това развитие:

“Всяка нова услуга, която предлагаме е мотивирана от нашите постоянни опити да подсигурим по-добри трейдинг условия за нашите клиенти. Наблюдавайки увеличаващата се нужда от Договори за различие (CFD) за повечето продукти, отговорихме на тези нужди с нови допълнения, влагайки усилия да предоставим на нашите клиенти възможността да разширят своите трейдинг дейности, като същевременно се наслаждават на предимствата на нашите платформи и високите стандарти за изпълнение.”
*Дяловете са достъпни само за клиенти на FxPro Financial Services Limited
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации