FxPro подобрява своята инфраструктура със Solace съобщения и технология за уеб стрийминг

16 февруари 2016, Лондон. Онлайн брокерът FxPro си партнира със Solace Systems за да се стимулира капацитета и представянето на неговата структура за съобщения, което се явява като най- актуалната стратегическа стъпка за отговор на нуждите на клиентската база.

По точно, FxPro инвестира в Solace рутер оборудване за съобщения и Solace рутери за виртуални съобщения за да станат вътрешните и предназначените за клиентите интерфейси през по-големите по обсег мрежи, както и мобилни устройства още по- мощни. Със своите устойчиви характеристики и унифициран приложно програмен интерфейс (API), както и административна мрежа, Solace е в позиция да предложи на FxPro инструментите, които се изискват за поддържане на неговите дневни операции и засилването на клиентското удовлетворение.

Председателя на информационната служба на FxPro, Панайотис Анивас, коментира

“Нашият бизнес расте бързо и възниква необходимостта да продължим да предлагаме първокласно трейдинг преживяване и клиентски услуги, като разширяваме нашите услуги и като добавяме повече класове с акции и географски области. Solace ни дава солидна основа, върху която можем да изградим и да разраснем нашия бизнес за да отговорим на нуждите на клиентите.”

Изпълнителният директор на Solace Systems, Крейк Бетс, коментира:

“Необходими са новаторски подходи и първокласна инфраструктура за удовлетворяване на трейдинг нуждите на форекс клиентите в над 150 страни, а FxPro притежава и двете. Горди сме, че той избра нашата технология, защото структурата, която обединява техните многобройни приложения, локации и клиентски интерфейси.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации