info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 70.25% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.76% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro подобрява своята инфраструктура със Solace съобщения и технология за уеб стрийминг

16 февруари 2016, Лондон. Онлайн брокерът FxPro си партнира със Solace Systems за да се стимулира капацитета и представянето на неговата структура за съобщения, което се явява като най- актуалната стратегическа стъпка за отговор на нуждите на клиентската база.

По точно, FxPro инвестира в Solace рутер оборудване за съобщения и Solace рутери за виртуални съобщения за да станат вътрешните и предназначените за клиентите интерфейси през по-големите по обсег мрежи, както и мобилни устройства още по- мощни. Със своите устойчиви характеристики и унифициран приложно програмен интерфейс (API), както и административна мрежа, Solace е в позиция да предложи на FxPro инструментите, които се изискват за поддържане на неговите дневни операции и засилването на клиентското удовлетворение.

Председателя на информационната служба на FxPro, Панайотис Анивас, коментира

“Нашият бизнес расте бързо и възниква необходимостта да продължим да предлагаме първокласно трейдинг преживяване и клиентски услуги, като разширяваме нашите услуги и като добавяме повече класове с акции и географски области. Solace ни дава солидна основа, върху която можем да изградим и да разраснем нашия бизнес за да отговорим на нуждите на клиентите.”

Изпълнителният директор на Solace Systems, Крейк Бетс, коментира:

“Необходими са новаторски подходи и първокласна инфраструктура за удовлетворяване на трейдинг нуждите на форекс клиентите в над 150 страни, а FxPro притежава и двете. Горди сме, че той избра нашата технология, защото структурата, която обединява техните многобройни приложения, локации и клиентски интерфейси.”
Обратно към всички публикации

За FxPro

FxPro е печелещ награди онлайн брокер, който обслужва клиенти на дребно и институционални клиенти в над 170 страни. FxPro предоставя достъп до конкурентни цени и дълбока ликвидност без дилинг деск намеса (подлежи на Политиката на изпълнение на FxPro ) чрез своите разширени трейдинг платформи, превъзходни технологии за изпълнение и алгоритмични инструменти.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited. FxPro UK Limited има разрешително и се регулира от Органа за финансов контрол (регистрационен номер 509956). FxPro Financial Services Ltd има разрешително и се регулира от Кипърската комисия за ценни книжа и обмен (номер на лиценз 078/07) и от Борда за финансови услуги (номер на разрешително 45052). FxPro Global Markets MENA Limited има разрешително и се управлява от Органа за финансов контрол на Дубай (референтен номер F003333). FxPro Global Markets Ltd има разрешително и се управлява от Комисията за ценни книжа на Бахамските острови (номер на лиценз SIA-F184).

Контакт с медиите

За запитвания свързани с публикации, молим да се обърнете към pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960