info
Инвестирайте разумно FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.54% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.78% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro подобрява своята инфраструктура със Solace съобщения и технология за уеб стрийминг

16 февруари 2016, Лондон. Онлайн брокерът FxPro си партнира със Solace Systems за да се стимулира капацитета и представянето на неговата структура за съобщения, което се явява като най- актуалната стратегическа стъпка за отговор на нуждите на клиентската база.

По точно, FxPro инвестира в Solace рутер оборудване за съобщения и Solace рутери за виртуални съобщения за да станат вътрешните и предназначените за клиентите интерфейси през по-големите по обсег мрежи, както и мобилни устройства още по- мощни. Със своите устойчиви характеристики и унифициран приложно програмен интерфейс (API), както и административна мрежа, Solace е в позиция да предложи на FxPro инструментите, които се изискват за поддържане на неговите дневни операции и засилването на клиентското удовлетворение.

Председателя на информационната служба на FxPro, Панайотис Анивас, коментира

“Нашият бизнес расте бързо и възниква необходимостта да продължим да предлагаме първокласно трейдинг преживяване и клиентски услуги, като разширяваме нашите услуги и като добавяме повече класове с акции и географски области. Solace ни дава солидна основа, върху която можем да изградим и да разраснем нашия бизнес за да отговорим на нуждите на клиентите.”

Изпълнителният директор на Solace Systems, Крейк Бетс, коментира:

“Необходими са новаторски подходи и първокласна инфраструктура за удовлетворяване на трейдинг нуждите на форекс клиентите в над 150 страни, а FxPro притежава и двете. Горди сме, че той избра нашата технология, защото структурата, която обединява техните многобройни приложения, локации и клиентски интерфейси.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
Генерален директор, FxPro Group
Ilya Holeu
Директор маркетинг отдел, FxPro Group
Обратно към всички публикации