info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 70.25% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.56% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro съобщава за Q3 статистики за изпълнение

29 октомври 2015, Лондон. По рано тази година, онлайн брокерът FxPro пое инициативата да публикува статистиките за тримесечието, свързани с неговите стандарти за услугата. Решението беше направено като опит за увеличаване на прозрачността на Форекс пазара и за окуражаването на повече участници в индустрията да оповестяват предварително своите операции. Днес, FxPro има удоволствието да съобщава своя слипидж и проценти за изпълнение за месеците юли, август и септември 2015.

Q3 слипидж статистиките на FxPro са както следва:

  • Положителен = 43.4%
  • На котировка = 39.6%
  • Отрицателен = 17.0%

Проценти на повторната котировка за същия период

  • Повторни котировки = 4.5%
  • Положителни = 2.8%
  • Отрицателни = 1.7%

Изпълнителният директор на FxPro, Хараламбос Псимолофитис, коментира:

“Нашите статистики за изпълнение са много окуражителни. Въпреки че имаше увеличение на пазарната колебливост по време на третото тримесечие на 2015, успяхме да регистрираме тези обещаващи графики, които разкриват слипидж симетрията, които доказват нашето разширено изпълнение и технология за съвпадение на поръчки. За нас си оставя целта да продължим да предлагаме на нашите клиенти безупречна услуга и изпълнение на поръчките, дори и при най-непостоянните пазарни условия.”
Обратно към всички публикации

За FxPro

FxPro е печелещ награди онлайн брокер, който обслужва клиенти на дребно и институционални клиенти в над 170 страни. FxPro предоставя достъп до конкурентни цени и дълбока ликвидност без дилинг деск намеса (подлежи на Политиката на изпълнение на FxPro ) чрез своите разширени трейдинг платформи, превъзходни технологии за изпълнение и алгоритмични инструменти.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited. FxPro UK Limited има разрешително и се регулира от Органа за финансов контрол (регистрационен номер 509956). FxPro Financial Services Ltd има разрешително и се регулира от Кипърската комисия за ценни книжа и обмен (номер на лиценз 078/07) и от Борда за финансови услуги (номер на разрешително 45052). FxPro Global Markets MENA Limited има разрешително и се управлява от Органа за финансов контрол на Дубай (референтен номер F003333). FxPro Global Markets Ltd има разрешително и се управлява от Комисията за ценни книжа на Бахамските острови (номер на лиценз SIA-F184).

Контакт с медиите

За запитвания свързани с публикации, молим да се обърнете към pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960