info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 76.14% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.83% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro съобщи за откриването на свое ново дъщерно дружество– FxPro UK Limited

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), водещ световен брокер за непрофесионалисти за Форекс и Договори за различия (CFD),съобщи днес за откриване на дъщерно дружество в Обединеното Кралство FxPro UK Limited (FxPro UK).

Откриването на FxPro UK е част от плана на FxPro Group за разширяване на международното си покритие и на пазара на Обединеното Кралство. FxPro UK е удостоверен и регулиран от Органа за финансови услуги (FSA).

Компанията ще предлага пресонализиран процес за откриване на акаунт за всички пребиваващи лица в Обединеното Кралство.

Панагиотис Ксида, генерален изпълнителен директор на FxPro коментира:

'FxPro има удоволствието да съобщи за откриването на нашето ново дъщерно дружество в Обединеното Кралство.Обединеното Кралство е ключов пазар за нас и получаването на регулаторно разрешение от Органа за финансови услуги е индикация за ангажимент от наша страна да направим процеса за откриване на акаунт за потенциалните клиенти от Обединеното Кралство възможно най- лесен и в съответствие със стандартите на този вид индустрия в Обединеното Кралство. '

До уебстраницата на FxPro UK можете да получите достъп на: www.fxpro.co.uk

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации