info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 77% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro съобщи за откриването на свое ново дъщерно дружество– FxPro UK Limited

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), водещ световен брокер за непрофесионалисти за Форекс и Договори за различия (CFD),съобщи днес за откриване на дъщерно дружество в Обединеното Кралство FxPro UK Limited (FxPro UK).

Откриването на FxPro UK е част от плана на FxPro Group за разширяване на международното си покритие и на пазара на Обединеното Кралство. FxPro UK е удостоверен и регулиран от Органа за финансови услуги (FSA).

Компанията ще предлага пресонализиран процес за откриване на акаунт за всички пребиваващи лица в Обединеното Кралство.

Панагиотис Ксида, генерален изпълнителен директор на FxPro коментира:

'FxPro има удоволствието да съобщи за откриването на нашето ново дъщерно дружество в Обединеното Кралство.Обединеното Кралство е ключов пазар за нас и получаването на регулаторно разрешение от Органа за финансови услуги е индикация за ангажимент от наша страна да направим процеса за откриване на акаунт за потенциалните клиенти от Обединеното Кралство възможно най- лесен и в съответствие със стандартите на този вид индустрия в Обединеното Кралство. '

До уебстраницата на FxPro UK можете да получите достъп на: www.fxpro.co.uk

Обратно към всички публикации
За FxPro

FxPro е печелещ награди онлайн брокер, който обслужва клиенти на дребно и институционални клиенти в над 170 страни. FxPro предоставя достъп до конкурентни цени и дълбока ликвидност без дилинг деск намеса (подлежи на Политиката на изпълнение на FxPro ) чрез своите разширени трейдинг платформи, превъзходни технологии за изпълнение и алгоритмични инструменти.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited. FxPro UK Limited има разрешително и се регулира от Органа за финансов контрол (регистрационен номер 509956). FxPro Financial Services Ltd има разрешително и се регулира от Кипърската комисия за ценни книжа и обмен (номер на лиценз 078/07) и от Борда за финансови услуги (номер на разрешително 45052). FxPro Global Markets MENA Limited има разрешително и се управлява от Органа за финансов контрол на Дубай (референтен номер F003333). FxPro Global Markets Ltd има разрешително и се управлява от Комисията за ценни книжа на Бахамските острови (номер на лиценз SIA-F184).

Контакт с медиите

За запитвания свързани с публикации, молим да се обърнете към pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960