info
Инвестирайте разумно FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.54% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.78% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro съобщи за 11% увеличение на трейдинг обемите през 2011

FxPro Financial Services Ltd (‘FxPro’), награждаван Форекс брокер , публикува днес оперативните показатели за своя бизнес за 2011 и по-специално за Q4 2011.

2011 е година на рекордни печалби за FxPro с обеми, достигащи $1.18 трилиона с 11% повече от $1.07 трилиона през 2010. Това е втората последователна година на двуцифрен растеж.

През 2011, бизнесът на FxPro от Азия има принос от 51.2% от общите трейдинг обеми , повече от 2010, когато приносът е бил 43.8% . Европейските трейдинг обеми възлизат на 33.6% , по- малко от 2010, когато са били 39.4%.

Trading Volumes

Близкият Изток и Африка имат принос от 12%, а останалите 3.2% идват от останалата част на света.

Приходът за милион, търгуван през 2011 е $71.4 , малко по-нисък от 2010, през която FxPro регистрира $75на търгуван милион. Търгуваният обем на Q4 2011 е $298 билиона, надолу с 1.32% от Q3 2011 и с 17.79% по- нагоре в сравнение със съответната четвърт през 2010.

След като Q3 се характеризира с много висока нестабилност и изключителна трейдинг активност, то при Q4 се вижда връщане към нива на нормална активност, към които се причислява и не дотам натоварения период през декември.

Най-търгуваната валутна двойка е EUR/USD с отчетени 50% от обемите, с GBP/USD, представящи само 17% и AUD/USD 8.8%. AUD/USD продължава да показва увеличена активност при Q3, неговият принос е 5% от всички обеми (увеличение от 76%).

При Q4, клиентите от Азия продължават да имат принос от 50% от общия брой търгувани обеми, също като Q3. Приносът на европейските клиенти е намалял от 34% на 32% при Q4. Трейдинг обемите на клиенти от Близкия Изток и Азия, както и от останалата част на света се е увеличил на 13% и 5%, съответно от 12% и 4%.

Trader Demographics

В края на Q4 FxPro притежава 18,337 tradable accounts up from 17,932 at the end of Q3 2011.

Денис Сукотин, основател на FxPro коментира:

“В качеството си на водещ световен брокер, FxPro достигна до рекорди през още една година- 2011.Скалата на колебливостта на пазара предлага на трейдърите страхотни възможности, но още по-важно беше да им се предоставят инструментите и ресурсите от които се нуждаят за да търгуват успешно. През 2011, имахме множество нови бизнес инициативи, включително и нашето уникално ECN решение (Електронната комуникационна мрежа) – FxPro cTrader – който позволява директен достъп до пазара, ние разширяваме нашите операции с откриването на офис в Австралия и пускаме нашите институционални услуги, с цел да обслужваме и да подкрепяме банките и други фирми за финансови услуги. През 2012 ще продължим да подобряваме нашите оферти за достигнем нашата цел да бъдем най-предпочитания форекс брокер в света.”

Акаунт за търгуване е акаунт, който има достатъчно средства за да се извърши сделка.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
Генерален директор, FxPro Group
Ilya Holeu
Директор маркетинг отдел, FxPro Group
Обратно към всички публикации