FxPro и футболен клуб Уатфорд съобщават за споразумение за спонсорство

FxPro Watford FC

14 юни 2017, Лондон. Онлайн брокерът FxPro и намиращия се в Лондон футболен клуб от Висшата лига Уатфорд са изключително удовлетворени да съобщят за споразумението за спонсорство за три сезона, което започва в началото на сезон 2017/18 season. Това е най- значимото споразумение за спонсорство в историята на Клуба, логото на FxPro ще бъде на лицевата страна на фланелките в качеството си на главен партньор на клуба, тъй като футболният клуб Уатфорд успя да се задржи за още един сезон в най- конкурентната футболна лига в света.

Скот Дъксбъри, председател и изпълнителен директор на футболен клуб Уатфорд, коментира:

“Изминалите няколко сезона бяха успешни за Клуба, както на така и извън терена. Партнирайки си с награждавана и със седалище в Обединеното Кралство компания, призната както със своето принципно отношение към бизнеса, така и с десетилетното си присъствие в индустрията на финансовите услуги, продължаваме да демонстрираме нашия ангажимент към ценностите, с които футболният клуб Watford е признат по света.”

FxPro и футболният клуб Уатфорд споделят едни и същи ценности за почтеност и справедливост, с FxPro, познат още с дългогодишното си сътрудничество с Висшата футболна лига, като същевременно действа като силен защитник на прозрачността и етическите трейдинг практики в индустрията на финансовите услуги. Ключовата част на задаващото се спонсорство ще бъде развитието на дейности по места и на обществено равнище, както и информационни програми за благотворителност за да се рекламират още повече каузите, с които са се ангажирали FxPro и футболен клуб Уатфорд.

Спенсър Филд, търговски директор на ФК Уатфорд, потвърди:

“Това споразумение без съмнение засилва растящия апел на търговската марка на ФК Уатфорд за утвърждаване на международно ниво. Гледаме напред към развитието на маркетинг, както и дейности по инициативи в спектъра на световните пазари, за които считаме че ще са от предимство за Клуба през следващите няколко години.”

Генералният изпълнителен директор на FxPro, Хараламбос Псимолофитис, коментира:

“Вярваме в потенциала на ФК Уатфорд, който се доказва всеки път отново и отново като един от най-отдадените и мотивирани Клубове във Висшата лига. Ние сме удовлетворени от ролята ни на един от основните партньори и пожелаваме на ФК Watford огромен успех през предстоящите сезони”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации