info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 70.25% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.76% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro и футболен клуб Уатфорд съобщават за споразумение за спонсорство

FxPro Watford FC

14 юни 2017, Лондон. Онлайн брокерът FxPro и намиращия се в Лондон футболен клуб от Висшата лига Уатфорд са изключително удовлетворени да съобщят за споразумението за спонсорство за три сезона, което започва в началото на сезон 2017/18 season. Това е най- значимото споразумение за спонсорство в историята на Клуба, логото на FxPro ще бъде на лицевата страна на фланелките в качеството си на главен партньор на клуба, тъй като футболният клуб Уатфорд успя да се задржи за още един сезон в най- конкурентната футболна лига в света.

Скот Дъксбъри, председател и изпълнителен директор на футболен клуб Уатфорд, коментира:

“Изминалите няколко сезона бяха успешни за Клуба, както на така и извън терена. Партнирайки си с награждавана и със седалище в Обединеното Кралство компания, призната както със своето принципно отношение към бизнеса, така и с десетилетното си присъствие в индустрията на финансовите услуги, продължаваме да демонстрираме нашия ангажимент към ценностите, с които футболният клуб Watford е признат по света.”

FxPro и футболният клуб Уатфорд споделят едни и същи ценности за почтеност и справедливост, с FxPro, познат още с дългогодишното си сътрудничество с Висшата футболна лига, като същевременно действа като силен защитник на прозрачността и етическите трейдинг практики в индустрията на финансовите услуги. Ключовата част на задаващото се спонсорство ще бъде развитието на дейности по места и на обществено равнище, както и информационни програми за благотворителност за да се рекламират още повече каузите, с които са се ангажирали FxPro и футболен клуб Уатфорд.

Спенсър Филд, търговски директор на ФК Уатфорд, потвърди:

“Това споразумение без съмнение засилва растящия апел на търговската марка на ФК Уатфорд за утвърждаване на международно ниво. Гледаме напред към развитието на маркетинг, както и дейности по инициативи в спектъра на световните пазари, за които считаме че ще са от предимство за Клуба през следващите няколко години.”

Генералният изпълнителен директор на FxPro, Хараламбос Псимолофитис, коментира:

“Вярваме в потенциала на ФК Уатфорд, който се доказва всеки път отново и отново като един от най-отдадените и мотивирани Клубове във Висшата лига. Ние сме удовлетворени от ролята ни на един от основните партньори и пожелаваме на ФК Watford огромен успех през предстоящите сезони”
Обратно към всички публикации

За FxPro

FxPro е печелещ награди онлайн брокер, който обслужва клиенти на дребно и институционални клиенти в над 170 страни. FxPro предоставя достъп до конкурентни цени и дълбока ликвидност без дилинг деск намеса (подлежи на Политиката на изпълнение на FxPro ) чрез своите разширени трейдинг платформи, превъзходни технологии за изпълнение и алгоритмични инструменти.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited. FxPro UK Limited има разрешително и се регулира от Органа за финансов контрол (регистрационен номер 509956). FxPro Financial Services Ltd има разрешително и се регулира от Кипърската комисия за ценни книжа и обмен (номер на лиценз 078/07) и от Борда за финансови услуги (номер на разрешително 45052). FxPro Global Markets MENA Limited има разрешително и се управлява от Органа за финансов контрол на Дубай (референтен номер F003333). FxPro Global Markets Ltd има разрешително и се управлява от Комисията за ценни книжа на Бахамските острови (номер на лиценз SIA-F184).

Контакт с медиите

За запитвания свързани с публикации, молим да се обърнете към pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960