info
Инвестирайте разумно FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.54% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.78% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

Най- добър Форекс брокер за 2014 получава FxPro на наградите на Shares Magazine Awards

18 ноември 2014, Лондон. FxPro беше избран за "Най-добър Форекс брокер" на Shares Awards за втора поредна година. В компанията на голям брой добре познати имена в бранша, FxPro се изкачи на върха след една година, изпълнена с усърдна работа, с ясно изразената цел да направи по- добра трейдинг и инвестиционната среда за корпоративните и непрофесионалните Форекс трейдъри.

“Това си е истинско постижение да спечелим отново наградата за "Най-добър Форекс брокер" и сме удовлетворени от резултата. Това ще послужи за засилване на нашия стремеж да помогнем на клиентите да търгуват и да инвестират по печеливш начин. FxPro постоянно търси начини за конструиране на инструменти, които му помагат да се отличи сред конкуренцията с действително ориентиран към клиентите модел.” Хараламбос Псимолофитис, генерален изпълнителен директор на FxPro.

От ръчното търгуване или моделирането на автоматични алгоритмични стратегии на MT4 и cTrader платформи до Форекс инвестиционната платформа FxPro SuperTrader*, клиентите имат огромно разнообразие от начини, с които да разнообразят техните действия на валутните пазари с FxPro.

“FxPro заслужено спечели тази година наградата на Shares Awards за "Най-добър Форекс брокер" за втора поредна година. Ежегодно биват представяни нови инструменти, които помагат на техните клиенти да подобрят своето трейдинг и инвестиционно преживяване. FxPro, обединявайки интересите с тези на клиентите и изобретявайки постоянно модерни продукти и услуги, в труден за следване от конкуренцията.” Майкъл Бойдел, директор на AJ Bell Media Ltd.

* FxPro SuperTrader е достъпен само за клиенти на FxPro Financial Services Limited.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
Генерален директор, FxPro Group
Ilya Holeu
Директор маркетинг отдел, FxPro Group
Обратно към всички публикации