info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 74.02% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 77.37% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

Най- добър Форекс брокер за 2014 получава FxPro на наградите на Shares Magazine Awards

18 ноември 2014, Лондон. FxPro беше избран за "Най-добър Форекс брокер" на Shares Awards за втора поредна година. В компанията на голям брой добре познати имена в бранша, FxPro се изкачи на върха след една година, изпълнена с усърдна работа, с ясно изразената цел да направи по- добра трейдинг и инвестиционната среда за корпоративните и непрофесионалните Форекс трейдъри.

“Това си е истинско постижение да спечелим отново наградата за "Най-добър Форекс брокер" и сме удовлетворени от резултата. Това ще послужи за засилване на нашия стремеж да помогнем на клиентите да търгуват и да инвестират по печеливш начин. FxPro постоянно търси начини за конструиране на инструменти, които му помагат да се отличи сред конкуренцията с действително ориентиран към клиентите модел.” Хараламбос Псимолофитис, генерален изпълнителен директор на FxPro.

От ръчното търгуване или моделирането на автоматични алгоритмични стратегии на MT4 и cTrader платформи до Форекс инвестиционната платформа FxPro SuperTrader*, клиентите имат огромно разнообразие от начини, с които да разнообразят техните действия на валутните пазари с FxPro.

“FxPro заслужено спечели тази година наградата на Shares Awards за "Най-добър Форекс брокер" за втора поредна година. Ежегодно биват представяни нови инструменти, които помагат на техните клиенти да подобрят своето трейдинг и инвестиционно преживяване. FxPro, обединявайки интересите с тези на клиентите и изобретявайки постоянно модерни продукти и услуги, в труден за следване от конкуренцията.” Майкъл Бойдел, директор на AJ Bell Media Ltd.

* FxPro SuperTrader е достъпен само за клиенти на FxPro Financial Services Limited.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации