info
Инвестирайте разумно FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.54% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.78% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.
FxPro Център за помощ - Речник

Максимално отклонение (Maximum Deviation)

На MT4 прозореца за извършване на поръчка можете да избирате настройването на максималното отклонение на пип- обхвата за Вашите поръчки. Максималното отклонение Ви позволява да определите пип- обхвата за Вашите поръчки, който е приемлив за Вас в случай че Вашата поръчка не може да бъде попълнена на исканата цена. С други думи, правейки отметка в полето за максимално отклонение и настройването му на два пипа, показва че искате да приемете цена, която се отклонява с два пипа над или под исканата цена. По този начин можете да намалите броя на отказаните поръчки, което е особено полезно по време на висока пазарна нестабилност. Когато полето за максимално отклонение остане без отмета, Вашата поръчка ще бъде извършена, ако е достъпна на точната цена, която сте изискали. В противен случай поръчката ще бъде отхвърлена.