info
Инвестирайте разумно FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission; this translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 78.90% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 80.59% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission; this translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

Табло на трейдъра.
Пълната информация за пазара наведнъж.

Разберете, кои валути наистина се движат, наблюдавайте отворените позиции на клиентите, изследвайте сделките спрямо зададено време и много други критерии

FxPro трейдър таблото е лесен и интуитивен начин за получаване на ясното, какво се случва на световния валутен пазар.

Премествания на валута

Позиции на клиент

Ценови часовник

Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
7:39 pm (Local)
Opens in 14h 11m
Tokyo
6:39 pm (Local)
Opens in 14h 21m
London
10:39 am (Local)
Closes in 5h 51m
New York
5:39 am (Local)
Opens in 3h 51m

FxPro трейдър таблото е отлично допълнение към валутните графики на Вашата трейдинг платформа.

Използвайте Вашето FxPro табло, заедно с Форекс икономическия календар за да подобрите Вашия трейдинг

Планирайте Вашия трейдинг ден до последната минута с нашия лесен за употреба икономически календар. Междувременно , следете и нашето FxPro табло за да имате яснота, какво се случва на финансовите пазари.

Преглед на Икономически календар
browser calendar