info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 70.25% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.56% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

Algorithmic Trading

cAlgo е разширено приложение за кодиране на алго и технически индикатори, което Ви позволява да създавате и конструирате алгоритмични трейдинг стратегии и персонализирани индикатори.

cAlgo представя свой собствен редактор на код, така че може да създадете свои собствени роботи и да изпробвате, как те биха функционирали спрямо исторически данни.

Можете да използвате cAlgo за да изтеглите нови алгоритми и индикатори от cTrader мрежата на разработчиците за да оптимизирате Вашия алгоритмичен трейдинг. cAlgo има и характеристиката за поле с оптимизации за да определи най-добрите параметри за Вашия cBot.

cAlgo видео ръководства

Научете повече за алгоритмичния трейдинг с нашите cAlgo видео ръководства.

cAlgo Ръководство за потребителя

Научете, как да добавяте роботи към cAlgo и как да ги интегрирате към Вашата cTrader платформа.

FxPro cTrader десктоп

Експериментирайте с алгоритмичния трейдинг на нашата топ cTrader трейдинг платформа.