info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 74.02% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 77.37% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

Vivendi SA share price

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
8:05 (Local)
Opens in 1h 45m
Tokyo
7:05 (Local)
Opens in 1h 55m
London
23:05 (Local)
Opens in 8h 55m
New York
18:05 (Local)
Opens in 15h 25m
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Трейдинг условия

Платформа
MT4
MT4
Изпълнение
Мигновено изпълнение
Мигновено изпълнение
Пазарно изпълнение
MT4Плаващи спредове
Минимум: 0.05Средна стойност: 0.06
Тикер#Vivendi
Лимит и стоп ниво0.04
1 тик стойност за дял0.01 EUR
Минимален размер на договор1 share
КомисионнаNo
Минимум колебание на цената0.01 EUR
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1 share
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0
Минимален размер на сделка1000
Максимална експозиция на дял за акаунт, USD100 000

Трейдинг време (британско време) Monday - Friday: 08:01 AM - 04:30 PM

* Само, ако маржин нивото > 100%

Тук на FxPro, имаме удоволствието да представим на нашите клиенти възможността инвестират в медийния гигант Vivendi. Основана през 1853, Vivendi е прекарала над век и половина на върха на развлекателната индустрия и днес предоставя съдържание, продукти и услуги в Европа и САЩ. Оперирайки с прозвищата Canal+ Group, Universal Music Group и Vivendi Village, компанията управлява и разпространява множество телевизионни канали, кинематографично съдържание, телевизионни серии и записи на музика. Винаги в крак с новостите, интуитивен и невероятно доходоносен, компанията предлага на инвеститорите уникална възможност да играят с малка част от популярната култура. Търгувайте дялове на Vivendi с FxPro.

Вземете #Vivendi трейдинг идеи

Вземете трейдинг сигнали ежедневно на:
  • Дялове/Индекси
  • Форекс
  • Злато/Петрол
Trading CentralДвижена от
TradingCentral
Регистрирайте се сега
Chart