info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 78.90% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 80.59% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

Sony Corp - ADR share price

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
2:20 am (Local)
Opens in 7h 30m
Tokyo
1:20 am (Local)
Opens in 7h 40m
London
5:20 pm (Local)
Opens in 14h 40m
New York
12:20 pm (Local)
Closes in 3h 40m
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Трейдинг условия

Платформа
MT4
MT4
Изпълнение
Мигновено изпълнение
Мигновено изпълнение
Пазарно изпълнение
MT4Плаващи спредове
Минимум: 0.05Средна стойност: 0.09
Тикер#Sony
Използван маржин за 1 дял4.0% (more info)
Лимит и стоп ниво0.04
1 тик стойност за дял0.01 USD
Минимален размер на договор10 shares
Използван маржин за договор0.04*(No. of shares)*(Equity Market Price)
КомисионнаNo
Минимум колебание на цената0.01 USD
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1 share
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0
Минимален размер на сделка1000
Максимална експозиция на дял за акаунт, USD100 000

Трейдинг време (британско време) Monday - Friday: 02:31 PM - 09:00 PM

* Само, ако маржин нивото > 100%

FxPro се вълнува да представи на своите клиенти възможността да инвестират в гиганта на електрониката; Sony. Водещ в света дизайнер и търговец на електронно оборудване, инструменти и индустриално оборудване, Sony предлага всичко на потребителите в индустрията на електрониката- от слушалки до телевизори. Основана през 1946, компанията празнува седемдесет години успех, който може да бъде причислен към нейните интелигенти бизнес решения, несравними продукти и предприемачески дух. Ако търсите начин да инвестирате в потребителска електроника, Sony би трябвало да е перфектния избор за Вас. Търгувайте дялове на Sony с FxPro.

Вземете #Sony трейдинг идеи

Вземете трейдинг сигнали ежедневно на:
  • Дялове/Индекси
  • Форекс
  • Злато/Петрол
Trading CentralДвижена от
TradingCentral
Регистрирайте се сега
Chart