info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 78.90% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 80.59% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

Moody's Corporation share price

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
10:37 am (Local)
Closes in 5h 35m
Tokyo
9:37 am (Local)
Closes in 5h 23m
London
1:37 am (Local)
Opens in 6h 23m
New York
8:37 pm (Local)
Opens in 12h 53m

Moody's Corporation live chart

D1
W1
M1
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Трейдинг условия

Платформа
MT4
MT4
Изпълнение
Мигновено изпълнение
Мигновено изпълнение
Пазарно изпълнение
MT4Плаващи спредове
Минимум: 0.22Средна стойност: 0.42
Тикер#MoodysCorp
Използван маржин за 1 дял4.0% (more info)
Лимит и стоп ниво0.04
1 тик стойност за дял0.01 USD
Минимален размер на договор1 share
Използван маржин за договор0.04*(No. of shares)*(Equity Market Price)
КомисионнаNo
Минимум колебание на цената0.01 USD
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор0.01 * (Size of 1 lot) * (Equity market price)
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0
Минимален размер на сделка1000
Максимална експозиция на дял за акаунт, USD100 000

Трейдинг време (британско време) Monday - Friday: 02:31 PM - 09:00 PM

* Само, ако маржин нивото > 100%

Тук на FxPro, сме развълнувани да Ви предоставим възможността да инвестирате в признатата по света компания Moody’s Corp. Водещ доставчик на кредитен рейтинг, кредити, капитални пазари и свързани с икономиката проучвания, данни и аналитични инструменти,Moody’s Corp. може да се похвали с клиенти по целия свят, със солидна клиентска основа,, която да подкрепя нейните начинания. Основана през 1900, компанията има на своята сметка впечатляващите 115 успешни трейдинг години. Търгувайте дялове на Moody’s Corp. с FxPro.

Вземете #MoodysCorp трейдинг идеи

Вземете трейдинг сигнали ежедневно на:
  • Дялове/Индекси
  • Форекс
  • Злато/Петрол
Trading CentralДвижена от
TradingCentral
Регистрирайте се сега
Chart