info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 74.02% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 77.37% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

Glencore PLC share price

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
7:19 (Local)
Opens in 2h 31m
Tokyo
6:19 (Local)
Opens in 2h 41m
London
22:19 (Local)
Opens in 9h 41m
New York
17:19 (Local)
Opens in 16h 11m
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Трейдинг условия

Платформа
MT4
MT4
Изпълнение
Мигновено изпълнение
Мигновено изпълнение
Пазарно изпълнение
MT4Плаващи спредове
Минимум: 1.06Средна стойност: 1.14
Тикер#Glencore
Лимит и стоп ниво0.04
1 тик стойност за дял0.0005 GBP
Минимален размер на договор1 share
КомисионнаNo
Минимум колебание на цената0.0005 GBP
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1 share
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0
Минимален размер на сделка1000
Максимална експозиция на дял за акаунт, USD100 000

Трейдинг време (британско време) Monday - Friday: 08:01 AM - 04:30 PM

* Само, ако маржин нивото > 100%

Тук на FxPro, сме развълнувани да предложим на нашите предприемчиви клиенти фантастичната възможност да инвестират в изделията на гиганта Glencore. В качеството си на водещ производител, преработвател и доставчик на минерали, енергийни продукти и селскостопански продукти по света, Glencore е замесен от добив на въглища до петролни източници, земеделие и производството на биогориво. Със седалище в Баар, Швейцария, компанията предлага на инвеститорите стабилно представяне, примамливи печалби и надеждна възвращаемост. Търгувайте дялове на Glencore на FxPro.

Вземете #Glencore трейдинг идеи

Вземете трейдинг сигнали ежедневно на:
  • Дялове/Индекси
  • Форекс
  • Злато/Петрол
Trading CentralДвижена от
TradingCentral
Регистрирайте се сега
Chart