info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 78.90% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 80.59% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

General Electric Company share price

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
1:42 am (Local)
Opens in 8h 8m
Tokyo
12:42 am (Local)
Opens in 8h 18m
London
4:42 pm (Local)
Opens in 15h 18m
New York
11:42 am (Local)
Opens in 21h 48m

General Electric Company live chart

D1
W1
M1
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Трейдинг условия

Платформа
MT4
MT4
Изпълнение
Мигновено изпълнение
Мигновено изпълнение
Пазарно изпълнение
MT4Плаващи спредове
Минимум: 0.11Средна стойност: 0.14
Тикер#GenElec
Използван маржин за 1 дял4.0% (more info)
Лимит и стоп ниво0.04
1 тик стойност за дял0.01 USD
Минимален размер на договор10 shares
Използван маржин за договор0.04*(No. of shares)*(Equity Market Price)
КомисионнаNo
Минимум колебание на цената0.01 USD
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1 share
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0
Минимален размер на сделка1000
Максимална експозиция на дял за акаунт, USD100 000

Трейдинг време (британско време) Monday - Friday: 02:31 PM - 09:00 PM

* Само, ако маржин нивото > 100%

Тук на FxPro, имаме удоволствието да предложим на нашите клиенти да инвестират в гиганта на финансите и инфраструктурата General Electric Corp. Основана през 1892, компанията се е доказала като една от най- продължителните успешни истории на 19-ти век. Днес, тя специализира във всичко- от ядрени реактори до софтуер, двигатели за джет, фармацевтични открития, железопътен транспорт и IT решения, предоставяйки превъзходство, на всичко, на което постави своето "докосване на Мидас". Търгувайте дялове на General Electric Corp. с FxPro.

Вземете #GenElec трейдинг идеи

Вземете трейдинг сигнали ежедневно на:
  • Дялове/Индекси
  • Форекс
  • Злато/Петрол
Trading CentralДвижена от
TradingCentral
Регистрирайте се сега
Chart