info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 76.14% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.83% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

Chevron Corporation share price

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
8:58 pm (Local)
Opens in 12h 52m
Tokyo
7:58 pm (Local)
Opens in 13h 2m
London
11:58 am (Local)
Closes in 4h 32m
New York
6:58 am (Local)
Opens in 2h 32m

Chevron Corporation live chart

D1
W1
M1
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Трейдинг условия

Платформа
MT4
MT4
Изпълнение
Мигновено изпълнение
Мигновено изпълнение
Пазарно изпълнение
MT4Плаващи спредове
Минимум: 0.27Средна стойност: 0.29
Тикер#Chevron
Лимит и стоп ниво0.04
1 тик стойност за дял0.01 USD
Минимален размер на договор1 share
КомисионнаNo
Минимум колебание на цената0.01 USD
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1 share
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0
Минимален размер на сделка1000
Максимална експозиция на дял за акаунт, USD100 000

Трейдинг време (британско време) Monday - Friday: 02:31 PM - 09:00 PM

* Само, ако маржин нивото > 100%

Тук на FxPro, имаме удоволствието да предложим на нашите клиенти възможността да инвестират в дялове на енергийния гигант Chevron. В качеството си на една от най-успешните истории на 19-ти век, Chevron търгува от 1879 без прекъсване и днес е едно от водещите имена в снабдяването с петрол, химикали и енергия на потребители по целия свят. С доказани резултати, датиращи от почти век и половина, компанията предлага надеждна възвращаемост, съблазнителни печалби и желана стабилност. Търгувайте дялове на Chevron с FxPro.

Вземете #Chevron трейдинг идеи

Вземете трейдинг сигнали ежедневно на:
  • Дялове/Индекси
  • Форекс
  • Злато/Петрол
Trading CentralДвижена от
TradingCentral
Регистрирайте се сега
Chart