info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.58% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 80.52% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

Carrefour SA share price

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
7:58 pm (Local)
Opens in 13h 52m
Tokyo
5:58 pm (Local)
Opens in 15h 2m
London
8:58 am (Local)
Closes in 7h 32m
New York
3:58 am (Local)
Opens in 5h 32m
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Трейдинг условия

Платформа
MT4
MT4
Изпълнение
Мигновено изпълнение
Мигновено изпълнение
Пазарно изпълнение
MT4Плаващи спредове
Минимум: 0.08Средна стойност: 0.10
Тикер#Carrefour
Използван маржин за 1 дял4%
Лимит и стоп ниво4
1 тик стойност за дял0.01 EUR
Минимален размер на договор10 shares
Използван маржин за договор0.04*(No. of shares)*(Equity Market Price)
КомисионнаNo
Минимум колебание на цената0.01 EUR
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1 share
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *1
Минимален размер на сделка1000
Максимална експозиция на дял за акаунт, USD100 000

Трейдинг време (британско време) Monday - Friday: 8:01 AM - 4:30 PM

* Само, ако маржин нивото > 100%

Вземете #Carrefour трейдинг идеи

Вземете трейдинг сигнали ежедневно на:
  • Дялове/Индекси
  • Форекс
  • Злато/Петрол
Trading CentralДвижена от
TradingCentral
Регистрирайте се сега
Chart