info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 76.14% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.83% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

Burberry Group PLC share price

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
10:50 pm (Local)
Opens in 11h 0m
Tokyo
9:50 pm (Local)
Opens in 11h 10m
London
1:50 pm (Local)
Closes in 2h 40m
New York
8:50 am (Local)
Opens in 0h 40m

Burberry Group PLC live chart

D1
W1
M1
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Трейдинг условия

Платформа
MT4
MT4
Изпълнение
Мигновено изпълнение
Мигновено изпълнение
Пазарно изпълнение
MT4Плаващи спредове
Минимум: 0.67Средна стойност: 0.81
Тикер#Burberry
Лимит и стоп ниво0.04
1 тик стойност за дял0.01 GBP
Минимален размер на договор1 share
КомисионнаNo
Минимум колебание на цената0.01 GBP
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1 share
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0
Минимален размер на сделка1000
Максимална експозиция на дял за акаунт, USD100 000

Трейдинг време (британско време) Monday - Friday: 08:01 AM - 04:30 PM

* Само, ако маржин нивото > 100%

Тук на FxPro, имаме удоволствието да Ви предложим възможността да инвестирате в дизайнерския магнат Burberry. Призната в целия свят заради своите свръхмодерни оферти, Burberry създава, пласира и продава стоки с луксозно качество на ексклузивната си клиентела. Основана през 1856, компанията днес оперира 214 централни магазини, 213 магазини концесионери, 57 аутлета и 67 Burberry магазини. Ако търсите инвестиции, които да отговорят на Вашите фини усещания, тогава това може да е за Вас. Търгувайте дялове на Burberry с FxPro.

Вземете #Burberry трейдинг идеи

Вземете трейдинг сигнали ежедневно на:
  • Дялове/Индекси
  • Форекс
  • Злато/Петрол
Trading CentralДвижена от
TradingCentral
Регистрирайте се сега
Chart