info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 74.02% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 77.37% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

Bristol-Myers Squibb Co share price

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
6:56 (Local)
Opens in 2h 54m
Tokyo
5:56 (Local)
Opens in 3h 4m
London
21:56 (Local)
Opens in 10h 4m
New York
16:56 (Local)
Opens in 16h 34m

Bristol-Myers Squibb Co live chart

D1
W1
M1
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Трейдинг условия

Платформа
MT4
MT4
Изпълнение
Мигновено изпълнение
Мигновено изпълнение
Пазарно изпълнение
MT4Плаващи спредове
Минимум: 0.33Средна стойност: 0.33
Тикер#BristlMyer
Лимит и стоп ниво0.04
1 тик стойност за дял0.01 USD
Минимален размер на договор1 share
КомисионнаNo
Минимум колебание на цената0.01 USD
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1 share
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0
Минимален размер на сделка1000
Максимална експозиция на дял за акаунт, USD100 000

Трейдинг време (британско време) Monday - Friday: 02:31 PM - 09:00 PM

* Само, ако маржин нивото > 100%

Тук на FxPro, имаме удоволствието да предложим на нашите клиенти брилянтната възможност да инвестират в дялове на биофармацевтичния гигант Bristol-Myers Squibb. Водеща светлина в разработването, лицензирането и производството на медицински лекарства от 1887, Bristol-Myers Squibb предлага на инвеститорите уникалния шанс да станат част от компания, отдадена на спасяването на животи. Ако желаете Вашата възвращаемост да бъде гарнирана със здравословна доза алтруизъм, то тогава това може да бъде перфектното допълнение към Вашето портфолио. Търгувайте дялове на Bristol-Myers Squibb с FxPro.

Вземете #BristlMyer трейдинг идеи

Вземете трейдинг сигнали ежедневно на:
  • Дялове/Индекси
  • Форекс
  • Злато/Петрол
Trading CentralДвижена от
TradingCentral
Регистрирайте се сега
Chart