info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 78.90% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 80.59% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

Bayer AG share price

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
2:45 am (Local)
Opens in 7h 5m
Tokyo
1:45 am (Local)
Opens in 7h 15m
London
5:45 pm (Local)
Opens in 14h 15m
New York
12:45 pm (Local)
Closes in 3h 15m
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Трейдинг условия

Платформа
MT4
MT4
Изпълнение
Мигновено изпълнение
Мигновено изпълнение
Пазарно изпълнение
MT4Плаващи спредове
Минимум: 0.15Средна стойност: 0.20
Тикер#Bayer
Използван маржин за 1 дял4.0% (more info)
Лимит и стоп ниво0.04
1 тик стойност за дял0.05 EUR
Минимален размер на договор10 shares
Използван маржин за договор0.04*(No. of shares)*(Equity Market Price)
КомисионнаNo
Минимум колебание на цената0.05 EUR
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1 share
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0
Минимален размер на сделка1000
Максимална експозиция на дял за акаунт, USD100 000

Трейдинг време (британско време) Monday - Friday: 08:01 AM - 04:30 PM

* Само, ако маржин нивото > 100%

Тук на FxPro, се радваме че сме в състояние да предложим системи за търговия в Bayer AG NA. Основана през 1863, Bayer AG NA е компания, която е разпростряла своите интереси в много различни области, от здравеопазване до земеделски продукти и високотехнологични полимерни материали. Компанията търгува по цялата земя, създавайки и продавайки широк спектър от печеливши продукти в много различни сектори. Интелигентно управлявана и високо предприемчива, компанията предлага на инвеститорите възможността да инвестират в компания, участваща в различни по вид сектори. Добавете я към Вашето портфолио: търгувайте дялове на Bayer AG NA с FxPro.

Вземете #Bayer трейдинг идеи

Вземете трейдинг сигнали ежедневно на:
  • Дялове/Индекси
  • Форекс
  • Злато/Петрол
Trading CentralДвижена от
TradingCentral
Регистрирайте се сега
Chart