info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 78.90% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 80.59% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

AT&T Inc share price

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
12:12 pm (Local)
Closes in 4h 0m
Tokyo
11:12 am (Local)
Closes in 3h 48m
London
3:12 am (Local)
Opens in 4h 48m
New York
10:12 pm (Local)
Opens in 11h 18m
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Трейдинг условия

Платформа
MT4
MT4
Изпълнение
Мигновено изпълнение
Мигновено изпълнение
Пазарно изпълнение
MT4Плаващи спредове
Минимум: 0.12Средна стойност: 0.15
Тикер#AT&T
Използван маржин за 1 дял4.0% (more info)
Лимит и стоп ниво0.04
1 тик стойност за дял0.01 USD
Минимален размер на договор10 shares
Използван маржин за договор0.04*(No. of shares)*(Equity Market Price)
КомисионнаNo
Минимум колебание на цената0.01 USD
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1 share
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0
Минимален размер на сделка1000
Максимална експозиция на дял за акаунт, USD100 000

Трейдинг време (британско време) Monday - Friday: 02:31 PM - 09:00 PM

* Само, ако маржин нивото > 100%

Тук на FxPro сме горди да предложим на нашите клиенти възможността да купят дялове на колоса в телекомуникациите AT&T. Основана през 1983, днес компанията снабдява около 120 милиона човека с безжични услуги от своите седалища в Далас, Тексас, както и други с милион повече които също се възползват от предимствата на тези безжични продукти. Съвременна, с напредничаво мислене и търсеща постоянно начин да подобри своите услуги, тя предлага на инвеститорите да подобрят своите услуги за да бъдат на челни места в технологичното развитие. За да се превърнете още днес в част от технологичната революция: търгувайте дялове AT&T с FxPro.

Вземете #AT&T трейдинг идеи

Вземете трейдинг сигнали ежедневно на:
  • Дялове/Индекси
  • Форекс
  • Злато/Петрол
Trading CentralДвижена от
TradingCentral
Регистрирайте се сега
Chart