info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 76.14% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.83% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

Adidas AG share price

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
5:55 am (Local)
Opens in 3h 55m
Tokyo
3:55 am (Local)
Opens in 5h 5m
London
6:55 pm (Local)
Opens in 13h 5m
New York
1:55 pm (Local)
Opens in 19h 35m
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Трейдинг условия

Платформа
MT4
MT4
Изпълнение
Мигновено изпълнение
Мигновено изпълнение
Пазарно изпълнение
MT4Плаващи спредове
Минимум: 0.25Средна стойност: 0.35
Тикер#Adidas
Лимит и стоп ниво0.04
1 тик стойност за дял0.01 EUR
Минимален размер на договор1 share
КомисионнаNo
Минимум колебание на цената0.01 EUR
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1 share
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0
Минимален размер на сделка1000
Максимална експозиция на дял за акаунт, USD100 000

Трейдинг време (британско време) Monday - Friday: 08:01 AM - 04:30 PM

* Само, ако маржин нивото > 100%

Тук на FxPro, сме щастливи да поканим нашите клиенти да инвестират в колоса на спортните дрехи Adidas. Основана през 1920, Adidas се е разраснала за да се превърне в един от водещите дизайнери и продавачи на спортна екипировка и продукти по целия свят. Оперираща 2,913 магазина по света, марката може да се похвали с милиони международни ентусиасти и има претенции за водеща позиция в сектора за продажба на спортни стоки. Добавете я към Вашето портфолио още днес: търгувайте дялове на Adidas с FxPro.

Вземете #Adidas трейдинг идеи

Вземете трейдинг сигнали ежедневно на:
  • Дялове/Индекси
  • Форекс
  • Злато/Петрол
Trading CentralДвижена от
TradingCentral
Регистрирайте се сега
Chart