info
Инвестирайте разумно FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.54% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.78% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FTSE 250 index

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
16:09 (Local)
Closes in 0h 3m
Tokyo
15:09 (Local)
Opens in 17h 51m
London
07:09 (Local)
Opens in 0h 51m
New York
02:09 (Local)
Opens in 7h 21m
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

UKmid250 е борсов индекс, състоящ се от 101вата – 350та от най-големите компании, включени в списъка на фондовата борса в Лондон.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTrader
Минимум: 29.05Средна стойност: 29.70
MT4, MT5 използван маржин (ливъридж) **1.00% (1:100)
cTrader използван маржин (ливъридж)2.00% (1:50)
Минимален размер на договор1.0 Index
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1.0 Index
Стойност за 1 индекс точка1 GBP
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0
Минимален спред29.70
Средна стойност на спред30.05
Лимит и стоп нивоspread

Трейдинг време (британско време) 08:00 AM - 04:30 PM
(Closes daily between 04:30 PM - 08:00 AM UK Time)

* Само, ако маржин нивото > 100%

** Молим да бъдете консултирани, че инструментите по- горе подлежат на Динамичен левъридж. Молим да направите справка със следната Страница със спецификация за повече информация.

Вземете #UKmid250 трейдинг идеи

Вземете трейдинг сигнали ежедневно на:
  • Дялове/Индекси
  • Форекс
  • Злато/Петрол
Trading CentralДвижена от
TradingCentral
Регистрирайте се сега
Chart