info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 76.14% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.83% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

DAX Performance index

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
9:18 am (Local)
Opens in 0h 32m
Tokyo
7:18 am (Local)
Opens in 1h 42m
London
10:18 pm (Local)
Opens in 9h 42m
New York
5:18 pm (Local)
Opens in 16h 12m
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Германия 30, или DAX stock стоков индекс, е борсов пазарен индекс показател, който включва 30 от най-големите немски компании, които търгуват на Франкфуртската фондова борса. Критерият, който се използва за определяне, кои компании да са включени в индекса, са обема от дневника за нарежданията и пазарната капитализация. Индексът включва компании, които са лидери в техните сектори като Adidas, BMW, Bayer и Deutsche bank, да споменем само някои.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTrader
Минимум: 2.00Средна стойност: 4.87
Минимален размер на договор0.01 Index
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор0.01 Index
Стойност за 1 индекс точка1 EUR
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

Трейдинг време (британско време) 01:30AM - 09:00PM
(Closes daily between 09:00 PM - 01:30 AM UK Time)

* Само, ако маржин нивото > 100%

Вземете #Germany30 трейдинг идеи

Вземете трейдинг сигнали ежедневно на:
  • Дялове/Индекси
  • Форекс
  • Злато/Петрол
Trading CentralДвижена от
TradingCentral
Регистрирайте се сега
Chart