Wheat futures

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
7:27 (Local)
Opens in 2h 23m
Tokyo
6:27 (Local)
Opens in 2h 33m
London
22:27 (Local)
Opens in 9h 33m
New York
17:27 (Local)
Opens in 16h 3m
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Пшеницата е сред най-важните земеделски стоки в света- Европейския съюз, САЩ„ Китай, Русия и Индия са сред топ производителите. В исторически план, при нея се наблюдава високо непостоянство, което засяга цените на пшеницата до степента в която производството зависи от атмосферните условия.

Трейдинг условия

Платформа
MT4
MT4
MT5
Изпълнение
Мигновено изпълнение
Мигновено изпълнение
Пазарно изпълнение
MT4Плаващи спредове
Минимум: 1.16Средна стойност: 1.47
Минимум колебание на цената0.25
1 размер на лот5,000 Bushels
1 тик стойност12.5 USD
Минимален размер на договор0.01 lot
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор0.01 lot
Използван маржин за 1 лот **2.00%
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0
Лимит и стоп ниво1.00

Wheat Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
March 2020#Wheat_H2027/11/201926/02/202028/02/2020
May 2020#Wheat_K2026/02/202028/04/202030/04/2020
July 2020#Wheat_N2028/04/202026/06/202030/06/2020
September 2020#Wheat_U2026/06/202027/08/202031/08/2020
December 2020#Wheat_Z2027/08/202025/11/202030/11/2020
March 2021#Wheat_H2125/11/202024/02/202126/02/2021
May 2021#Wheat_K2124/02/202128/04/202130/04/2021
July 2021#Wheat_N2128/04/202128/06/202130/06/2021
September 2021#Wheat_U2128/06/202127/08/202131/08/2021
December 2021#Wheat_Z2127/08/202124/11/202130/11/2021
Трейдинг време (британско време) Monday - Friday: 01:00 AM - 07:20 PM
Closes daily between (01:45 PM - 02:30 PM & 07:20 PM - 01:00 AM UK Time)
Closing Time of a Contract At Expiration Date:07:20 PM UK Time

* Само, ако маржин нивото > 100%

** Маржинът се прилага за обеми до 50 Лота. Молим да направите справка в Информацията за ливъридж на фъчърси за по- големи обеми.