US Dollar Index futures

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
8:01 (Local)
Opens in 1h 49m
Tokyo
7:01 (Local)
Opens in 1h 59m
London
23:01 (Local)
Opens in 8h 59m
New York
18:01 (Local)
Opens in 15h 29m

US Dollar Index futures chart

D1
W1
M1
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Индексът на американския долар измерва представянето на валутата на САЩ в съотношение с валутната чуждестранна кошница.

Трейдинг условия

Платформа
MT4
MT4
MT5
Изпълнение
Мигновено изпълнение
Мигновено изпълнение
Пазарно изпълнение
MT4Плаващи спредове
Минимум: 0.006Средна стойност: 0.016
Минимум колебание на цената0.005
1 размер на лот$1,000 x Index USD
1 тик стойност5.00 USD
Минимален размер на договор0.01 lot
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор0.01 lot
Използван маржин за 1 лот **2.00%
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0
Лимит и стоп ниво0.03

US Dollar Index Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
March 2020#US$idx_H2012/12/201912/03/202016/03/2020
June 2020#US$idx_M2012/03/202011/06/202015/06/2020
September 2020#US$idx_U2011/06/202010/09/202014/09/2020
December 2020#US$idx_Z2010/09/202010/12/202014/12/2020
March 2021#US$idx_H2110/12/202011/03/202115/03/2021
June 2021#US$idx_M2111/03/202110/06/202114/06/2021
September 2021#US$idx_U2110/06/202109/09/202113/09/2021
December 2021#US$idx_Z2109/09/202109/12/202113/12/2021
Трейдинг време (британско време) Sunday - Friday: 11:00 PM - 10:00 PM
Closes daily between 10:00 PM - 01:00 AM UK time
Closing Time of a Contract At Expiration Date: 03:15 PM UK time

* Само, ако маржин нивото > 100%

** Маржинът се прилага за обеми до 50 Лота. Молим да направите справка в Информацията за ливъридж на фъчърси за по- големи обеми.