Nasdaq 100 Index futures

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
18:14 (Local)
Opens in 15h 36m
Tokyo
17:14 (Local)
Opens in 15h 46m
London
9:14 (Local)
Closes in 7h 16m
New York
4:14 (Local)
Opens in 5h 16m

Nasdaq 100 Index futures chart

D1
W1
M1
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

NASDAQ 100 е капиталово-претеглен индекс, съдържащ 107 капиталови ценни книжа, издадени от 100 от най-големите компании, включени в списъка на NASDAQ, изключващи компании от финансовия сектор. Индексът е модифициран така че да минимализира влиянието на по-големите компании, което те може да упражняват върху индекса като цяло.

Трейдинг условия

Платформа
MT4
MT4
MT5
Изпълнение
Мигновено изпълнение
Мигновено изпълнение
Пазарно изпълнение
MT4Плаващи спредове
Минимум: 1.38Средна стойност: 1.90
Минимум колебание на цената0.25
1 размер на лотUS$20 x NASDAQ 100
1 тик стойност5 USD
Минимален размер на договор0.01 lot
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор0.01 lot
Използван маржин за 1 лот **2.00%
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0
Лимит и стоп ниво0.75

Nasdaq 100 Index Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
March 2020#US100_H2018/12/201918/03/202020/03/2020
June 2020#US100_M2018/03/202017/06/202019/06/2020
September 2020#US100_U2017/06/202016/09/202018/09/2020
December 2020#US100_Z2016/09/202016/12/202018/12/2020
March 2021#US100_H2116/12/202017/03/202119/03/2021
June 2021#US100_M2117/03/202116/06/202118/06/2021
September 2021#US100_U2116/06/202115/09/202117/09/2021
December 2021#US100_Z2115/09/202115/12/202117/12/2021
Трейдинг време (британско време) Sunday - Friday: 11:00 PM - 10:00 PM
Closes daily between (09:15 PM - 09:30 PM & 10:00 PM - 11:00 PM UK Time)
Closing Time of a Contract At Expiration Date:02:30 PM UK Time

* Само, ако маржин нивото > 100%

** Маржинът се прилага за обеми до 50 Лота. Молим да направите справка в Информацията за ливъридж на фъчърси за по- големи обеми.