SMI Index futures

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
8:03 (Local)
Opens in 1h 47m
Tokyo
7:03 (Local)
Opens in 1h 57m
London
23:03 (Local)
Opens in 8h 57m
New York
18:03 (Local)
Opens in 15h 27m
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Swiss 20 е основен индекс, който включва 20-те от най-големите и най- ликвидните акции търгувани в Швейцария. Включените акции правят около 90% от пазарната капитализация на всички капитали от Швейцария и Лихтенстайн, включени в списъка на обмена на SIX Swiss.

Трейдинг условия

Платформа
MT4
MT4
MT5
Изпълнение
Мигновено изпълнение
Мигновено изпълнение
Пазарно изпълнение
MT4Плаващи спредове
Минимум: 5Средна стойност: 6
Минимум колебание на цената1
1 размер на лотCHF10 * Swi20 Index
1 тик стойностCHF 10.00
Минимален размер на договор0.01 lot
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор0.01 lot
Използван маржин за 1 лот **2.00%
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0
Лимит и стоп нивоspread

SMI Index Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
March 2020#SWI20_H2018/12/201918/03/202020/03/2020
June 2020#SWI20_M2018/03/202017/06/202019/06/2020
September 2020#SWI20_U2017/06/202016/09/202018/09/2020
December 2020#SWI20_Z2016/09/202016/12/202018/12/2020
March 2021#SWI20_H2116/12/202017/03/202119/03/2021
June 2021#SWI20_M2117/03/202116/06/202118/06/2021
September 2021#SWI20_U2116/06/202115/09/202117/09/2021
December 2021#SWI20_Z2115/09/202115/12/202117/12/2021
Трейдинг време (британско време) Monday - Friday: 07:00 AM - 09:00 PM
Closes daily between (09:00 PM - 07:00 AM UK Time)
Closing Time of a Contract At Expiration Date:08:00 AM UK Time

* Само, ако маржин нивото > 100%

** Маржинът се прилага за обеми до 50 Лота. Молим да направите справка в Информацията за ливъридж на фъчърси за по- големи обеми.