Nikkei 225 (USD) Index futures

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
15:33 (Local)
Opens in 18h 17m
Tokyo
14:33 (Local)
Opens in 18h 27m
London
6:33 (Local)
Opens in 25h 27m
New York
1:33 (Local)
Opens in 31h 57m

Nikkei 225 (USD) Index futures chart

D1
W1
M1
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Индексът Nikkei 225 е ценово- претеглен капиталов индекс, измерващ представянето на 225 големи, публично притежавани компании от множество индустриални сектори в Япония.

Трейдинг условия

Платформа
MT4
MT4
MT5
Изпълнение
Мигновено изпълнение
Мигновено изпълнение
Пазарно изпълнение
MT4Плаващи спредове
Минимум: 13Средна стойност: 19
Минимум колебание на цената5
1 размер на лотUSD$5 x Nikkei 225 Index
1 тик стойностUSD 25.00
Минимален размер на договор0.01 lot
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор0.01 lot
Използван маржин за 1 лот **2.00%
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0
Лимит и стоп нивоspread

Nikkei 225 (USD) Index Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
March 2020#JP225_H2010/12/201910/03/202012/03/2020
June 2020#JP225_M2010/03/202009/06/202011/06/2020
September 2020#JP225_U2009/06/202008/09/202010/09/2020
December 2020#JP225_Z2008/09/202008/12/202010/12/2020
March 2021#JP225_H2108/12/202009/03/202111/03/2021
June 2021#JP225_M2109/03/202108/06/202110/06/2021
September 2021#JP225_U2108/06/202107/09/202109/09/2021
December 2021#JP225_Z2107/09/202107/12/202109/12/2021
Трейдинг време (британско време) nbsp;Sunday - Friday: 11:00 PM - 10:00 PM
(Closes daily between 10:00 PM - 11:00 PM UK time)
Closing Time of a Contract At Expiration Date:10:00 PM UK Time

* Само, ако маржин нивото > 100%

** Маржинът се прилага за обеми до 50 Лота. Молим да направите справка в Информацията за ливъридж на фъчърси за по- големи обеми.