DAX Index futures

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
13:24 (Local)
Opens in 20h 26m
Tokyo
12:24 (Local)
Opens in 20h 36m
London
4:24 (Local)
Opens in 27h 36m
New York
23:24 (Local)
Opens in 34h 6m
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Германия 30, или DAX борсов индекс, е индекс показател за фондовия пазар на Германия, който проследява представянето на 30 от най- големите немски компании, търгувани на фондовите борси във Франкфурт. Компаниите включени в индекса са избрани на базата на обема от дневника на нареждания и пазарната капитализация.

Трейдинг условия

Платформа
MT4
MT4
MT5
Изпълнение
Мигновено изпълнение
Мигновено изпълнение
Пазарно изпълнение
MT4Плаващи спредове
Минимум: 3.10Средна стойност: 4.54
Минимум колебание на цената0.5
1 размер на лотEUR 25 x Dax Index
1 тик стойностEUR 12.50
Минимален размер на договор0.01 lot
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор0.01 lot
Използван маржин за 1 лот **2.00%
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0
Лимит и стоп нивоspread

DAX Index Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
March 2020#GER30_H2018/12/201918/03/202020/03/2020
June 2020#GER30_M2018/03/202017/06/202019/06/2020
September 2020#GER30_U2017/06/202016/09/202018/09/2020
December 2020#GER30_Z2016/09/202016/12/202018/12/2020
March 2021#GER30_H2116/12/202017/03/202119/03/2021
June 2021#GER30_M2117/03/202116/06/202118/06/2021
September 2021#GER30_U2116/06/202115/09/202117/09/2021
December 2021#GER30_Z2115/09/202115/12/202117/12/2021
Трейдинг време (британско време) Monday - Friday: 01:30 AM - 09:00 PM
Closes daily between (09:00 PM - 01:30 AM UK Time)
Closing Time of a Contract At Expiration Date:12:00 PM UK Time

* Само, ако маржин нивото > 100%

** Маржинът се прилага за обеми до 50 Лота. Молим да направите справка в Информацията за ливъридж на фъчърси за по- големи обеми.