US Cotton No.2 futures

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
9:04 (Local)
Opens in 0h 46m
Tokyo
8:04 (Local)
Opens in 0h 56m
London
0:04 (Local)
Opens in 7h 56m
New York
19:04 (Local)
Opens in 14h 26m

US Cotton No.2 futures chart

D1
W1
M1
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Китай, Индия и САЩ са топ 3 производители на памук в света. Въпреки че памукът не е толкова популярна стока като други, той си остава стока с ликвидност, предпочитана от много инвеститори.

Трейдинг условия

Платформа
MT4
MT4
MT5
Изпълнение
Мигновено изпълнение
Мигновено изпълнение
Пазарно изпълнение
MT4Плаващи спредове
Минимум: 0.32Средна стойност: 0.40
Минимум колебание на цената0.01
1 размер на лот50,000 LB
1 тик стойност5.00 USD
Минимален размер на договор0.01 lot
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор0.01 lot
Използван маржин за 1 лот **2.00%
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0
Лимит и стоп ниво0.1

US Cotton No.2 Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
March 2020#Cotton_H2020/11/201920/02/202024/02/2020
May 2020#Cotton_K2020/02/202022/04/202024/04/2020
July 2020#Cotton_N2022/04/202022/06/202024/06/2020
October 2020#Cotton_V2022/06/202022/09/202024/09/2020
December 2020#Cotton_Z2022/09/202019/11/202023/11/2020
March 2021#Cotton_H2119/11/202018/02/202122/02/2021
May 2021#Cotton_K2118/02/202122/04/202126/04/2021
July 2021#Cotton_N2122/04/202122/06/202124/06/2021
October 2021#Cotton_V2122/06/202122/09/202124/09/2021
December 2021#Cotton_Z2122/09/202119/11/202123/11/2021
Трейдинг време (британско време) Monday - Friday 02:00 AM - 07:20 PM
Closes daily between (07:20 PM - 02:00 AM UK Time)
Closing Time of a Contract At Expiration Date:07:20 PM UK Time

* Само, ако маржин нивото > 100%

** Маржинът се прилага за обеми до 50 Лота. Молим да направите справка в Информацията за ливъридж на фъчърси за по- големи обеми.