info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.58% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 80.52% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

Cocoa futures

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
6:21 am (Local)
Opens in 51h 29m
Tokyo
4:21 am (Local)
Opens in 52h 39m
London
7:21 pm (Local)
Opens in 60h 39m
New York
2:21 pm (Local)
Closes in 1h 39m
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Трейдинг условия

Платформа
MT4
MT4
MT5
Изпълнение
Мигновено изпълнение
Мигновено изпълнение
Пазарно изпълнение
MT4Плаващи спредове
Минимум: 4.00Средна стойност: 5.73
Минимум колебание на цената1
1 размер на лот10 Metric Tons
1 тик стойност10 USD
Минимален размер на договор0.01 lot
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор0.01 lot
Използван маржин за 1 лот **2.00%
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *N/A
Лимит и стоп нивоN/A

Cocoa Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
March 2020#Cocoa_H2013/11/201912/02/202014/02/2020
May 2020#Cocoa_K2012/02/202015/04/202017/04/2020
July 2020#Cocoa_N2015/04/202015/06/202017/06/2020
September 2020#Cocoa_U2015/06/202014/08/202018/08/2020
December 2020#Cocoa_Z2014/08/202012/11/202016/11/2020
March 2021#Cocoa_H2112/11/202010/02/202112/02/2021
May 2021#Cocoa_K2110/02/202115/04/202119/04/2021
July 2021#Cocoa_N2115/04/202115/06/202117/06/2020
September 2021#Cocoa_U2115/06/202116/08/202118/08/2021
December 2021#Cocoa_Z2116/08/202112/11/202116/11/2021

Трейдинг време (британско време) Monday - Friday: 09:45 AM - 06:30 PM
Closes daily between (06:30 PM - 09:45 AM UK Time)
Closing Time of a Contract At Expiration Date:06:30 PM UK Time

* Само, ако маржин нивото > 100%

** Маржинът се прилага за обеми до 50 Лота. Молим да направите справка в Информацията за ливъридж на фъчърси за по- големи обеми.

Вземете #Cocoa трейдинг идеи

Вземете трейдинг сигнали ежедневно на:
  • Дялове/Индекси
  • Форекс
  • Злато/Петрол
Trading CentralДвижена от
TradingCentral
Регистрирайте се сега
Chart