Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 84.72% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.

EURRUB - Euro / Russian Ruble

Суап къса позиция: -285.7543 PointsСуап дълга позиция: -1775.2303 Points
Ниско: 90.0934Плаващ MT5 спредВисок: 94.3040
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
01:25 ч. (Local)
Opens in 32h 25m
Tokyo
00:25 ч. (Local)
Opens in 32h 35m
London
16:25 ч. (Local)
Opens in 39h 35m
New York
11:25 ч. (Local)
Opens in 46h 5m
No chart data
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.35$ за търгувани 10K
Минимум: 1,332.00Средна стойност: 5,886.68
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Лимит и стоп ниво0 points
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 RUB X USDRUB Rate
Минимален размер на договор1000 EUR (0.01 lots)
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1000 EUR
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Валутната комбинация EUR/RUB се фокусира върху връзката между двете най-големи и най-влиятелни икономики в Европа: еврозоната и Русия. Корелацията между двете много често е трудна за предсказване, защото финансовото представяне на тези две икономики е повлияно от много споделени фактори, налице са също така и множество различни по вид влияния, които засягат отнасящите се страни. Широко търгувана в Европа, тази двойка може да бъде изключително полезен елемент за диверсификация.

За да добавите двойката към Вашето портфолио, свържете се с FxPro още днес.