info
Инвестирайте разумно FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.54% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.78% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro получи официално признание от онлайн Personal Wealth Awards за най-добър Форекс доставчик

15 юли 2014, Лондон. FxPro Group Ltd (FxPro) спечели награда за "Най-добър Форекс доставчик" на онлайн Personal Wealth Awards, на церемония, която се състоя на Канари Уорф, Лондон на 11 юли 2014. Това е втората награда за управление на частни капитали за Форекс брокера със 100%-тов модел на агенция, която той печели през 2014 и е признание за неговите усилия, насочени да помагат на трейдърите са станат по печеливши.

FxPro не само се стреми да направи своите клиенти по-добри трейдъри чрез своите MetaTrader 4 и cTrader платформи, но също така желае да привлече инвеститори, които търсят начин да разнообразят Форекс пазарите с тяхната инвеститорска платформа FxPro SuperTrader*.

“Спечелването на тази награда е страхотно постижение за нас, последвало една година, изпълнена с усърдна работа и ние сме изключително удовлетворени да бъдем избрани за "Най-добрия Форекс доставчик" от онлайн Personal Wealth Awards. FxPro се вдъхновява от това да види своите клиенти да търгуват по- печелившо и това е причината да продължаваме да произвеждаме продукти и услуги, които са насочени да помагат както на Форекс трейдърите, така и на инвеститорите в дългосрочен план.” Хараламбос Псимолофитис, генерален изпълнителен директор на FxPro.

Гласовете на онлайн Personal Wealth Awards са на инвеститори от множество уебсайтове, включително MoneyAM, Stockmarketwire, Forexwire и DIYinevstor, и имат за цел да стимулират качеството и иновацията в рамките на индустрията за финансови услуги.

“FxPro спечели заслужено "Най-добър Форекс доставчик" през 2014 на онлайн Personal Wealth Awards , това бяха гласовете на нашата база данни с инвеститори. Техният фокус за обединяването на техните интереси с тези на клиента се припокрива с този на нашите потребители и с техния набор от продукти и услуги, FxPro да продължава да превъзхожда конкуренцията.” Майкъл Бойдел, директор на MSM Media Ltd.

* FxPro SuperTraderе достъпен само за клиенти на FxPro Financial Services Limited.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
Генерален директор, FxPro Group
Ilya Holeu
Директор маркетинг отдел, FxPro Group
Обратно към всички публикации