info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 78.90% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 80.59% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro получи официално признание от онлайн Personal Wealth Awards за най-добър Форекс доставчик

15 юли 2014, Лондон. FxPro Group Ltd (FxPro) спечели награда за "Най-добър Форекс доставчик" на онлайн Personal Wealth Awards, на церемония, която се състоя на Канари Уорф, Лондон на 11 юли 2014. Това е втората награда за управление на частни капитали за Форекс брокера със 100%-тов модел на агенция, която той печели през 2014 и е признание за неговите усилия, насочени да помагат на трейдърите са станат по печеливши.

FxPro не само се стреми да направи своите клиенти по-добри трейдъри чрез своите MetaTrader 4 и cTrader платформи, но също така желае да привлече инвеститори, които търсят начин да разнообразят Форекс пазарите с тяхната инвеститорска платформа FxPro SuperTrader*.

“Спечелването на тази награда е страхотно постижение за нас, последвало една година, изпълнена с усърдна работа и ние сме изключително удовлетворени да бъдем избрани за "Най-добрия Форекс доставчик" от онлайн Personal Wealth Awards. FxPro се вдъхновява от това да види своите клиенти да търгуват по- печелившо и това е причината да продължаваме да произвеждаме продукти и услуги, които са насочени да помагат както на Форекс трейдърите, така и на инвеститорите в дългосрочен план.” Хараламбос Псимолофитис, генерален изпълнителен директор на FxPro.

Гласовете на онлайн Personal Wealth Awards са на инвеститори от множество уебсайтове, включително MoneyAM, Stockmarketwire, Forexwire и DIYinevstor, и имат за цел да стимулират качеството и иновацията в рамките на индустрията за финансови услуги.

“FxPro спечели заслужено "Най-добър Форекс доставчик" през 2014 на онлайн Personal Wealth Awards , това бяха гласовете на нашата база данни с инвеститори. Техният фокус за обединяването на техните интереси с тези на клиента се припокрива с този на нашите потребители и с техния набор от продукти и услуги, FxPro да продължава да превъзхожда конкуренцията.” Майкъл Бойдел, директор на MSM Media Ltd.

* FxPro SuperTraderе достъпен само за клиенти на FxPro Financial Services Limited.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации