info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 76.14% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.83% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro премахна всички такси по депозитите за всички методи на плащане

8 ноември 2018, Лондон. През 2018, като част от непоколебимия ни ангажимент към постоянното усъвършенстване на услугите, онлайн брокерът, FxPro, премахна всички такси за достъпните методи на плащане.

Новата политика, която влезе в сила от ноември 2018, показва отдадеността на компанията да инвестира във внедряването на нови практики, които улесняват търговските условия и в следствие на това и преживяванията на трейдърите.

Генералният изпълнителен директор на FxPro , Хараламбос Псимолофитис, коментира:

“През последната година, FxPro инвестира активно в предлагането на най- изтънчените технологии и решения за плащания на клиентите, Които ни позволиха да премахнем таксите и по този начин да предоставим на нашите клиенти перфектното трейдинг преживяване.”

FxPro гледа напред към посрещането на 2019, защото тя ще донесе множество нови продукти и подобрения на услугите. Списъкът с методите на плащане е достъпен тук.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации