info
Инвестирайте разумно FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.54% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.78% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

Нова MT4 уеб трейдър платформа, достъпна с FxPro

29 август 2014, Лондон. FxPro Group Ltd (FxPro) пуска в момента своя собствена на базирана на браузъра трейдинг платформа, която позволява на клиентите да търгуват, като използват техните MT4 акаунти. Вписвайки се на FxPro WebTrader само с техните FxPro Direct детайли за вписване, клиентите могат да получат достъп до техните MT4 акаунти, в реално време и демо, както и лесно да превключват между тях без да е необходимо повторно удостоверяване или повторно зареждане на страницата.

С вградената най-актуална HTML5 технология, новият FxPro WebTrader е лесен за употреба и по-бърз в сравнение с повечето други, базирани на браузър платформи. Това означава, че латентността е изключително ниска, което позволява на клиентите възможно най- доброто трейдинг преживяване от всяка точка на света.

По отношение на функционалността е вградена изцяло нова платформа за диаграми с мощни инструменти за изчертаване и изобилие от индикатори. Разширеният пакет за диаграми позволява също така на клиентите да получат възможността да търгуват и да управляват поръчките, директно от диаграмите.

“Вслушвайки се в нашите клиенти и използвайки тяхната обратна връзка, ние предоставихме продукт, който предлага всички предимства на MT4 платформата, но с допълнително добавена функционалност и най-бързото изпълнение, което бихте очаквали от десктоп платформа. Тъй като по- голямата част от нашите клиенти използват MT4 за Форекс трейдинг, това е нова базирана на браузър платформа, която им дава възможността да търгуват възможно най-безопасно и надеждно, както обикновено биха направили от всяко едно устройство с активиран уеб браузър.” Хараламбос Псимолофитис, генерален изпълнителен директор на FxPro.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
Генерален директор, FxPro Group
Ilya Holeu
Директор маркетинг отдел, FxPro Group
Обратно към всички публикации