info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 74.02% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 77.37% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

Нова MT4 уеб трейдър платформа, достъпна с FxPro

29 август 2014, Лондон. FxPro Group Ltd (FxPro) пуска в момента своя собствена на базирана на браузъра трейдинг платформа, която позволява на клиентите да търгуват, като използват техните MT4 акаунти. Вписвайки се на FxPro WebTrader само с техните FxPro Direct детайли за вписване, клиентите могат да получат достъп до техните MT4 акаунти, в реално време и демо, както и лесно да превключват между тях без да е необходимо повторно удостоверяване или повторно зареждане на страницата.

С вградената най-актуална HTML5 технология, новият FxPro WebTrader е лесен за употреба и по-бърз в сравнение с повечето други, базирани на браузър платформи. Това означава, че латентността е изключително ниска, което позволява на клиентите възможно най- доброто трейдинг преживяване от всяка точка на света.

По отношение на функционалността е вградена изцяло нова платформа за диаграми с мощни инструменти за изчертаване и изобилие от индикатори. Разширеният пакет за диаграми позволява също така на клиентите да получат възможността да търгуват и да управляват поръчките, директно от диаграмите.

“Вслушвайки се в нашите клиенти и използвайки тяхната обратна връзка, ние предоставихме продукт, който предлага всички предимства на MT4 платформата, но с допълнително добавена функционалност и най-бързото изпълнение, което бихте очаквали от десктоп платформа. Тъй като по- голямата част от нашите клиенти използват MT4 за Форекс трейдинг, това е нова базирана на браузър платформа, която им дава възможността да търгуват възможно най-безопасно и надеждно, както обикновено биха направили от всяко едно устройство с активиран уеб браузър.” Хараламбос Псимолофитис, генерален изпълнителен директор на FxPro.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации