info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 70.25% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.76% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

Нова MT4 уеб трейдър платформа, достъпна с FxPro

29 август 2014, Лондон. FxPro Group Ltd (FxPro) пуска в момента своя собствена на базирана на браузъра трейдинг платформа, която позволява на клиентите да търгуват, като използват техните MT4 акаунти. Вписвайки се на FxPro WebTrader само с техните FxPro Direct детайли за вписване, клиентите могат да получат достъп до техните MT4 акаунти, в реално време и демо, както и лесно да превключват между тях без да е необходимо повторно удостоверяване или повторно зареждане на страницата.

С вградената най-актуална HTML5 технология, новият FxPro WebTrader е лесен за употреба и по-бърз в сравнение с повечето други, базирани на браузър платформи. Това означава, че латентността е изключително ниска, което позволява на клиентите възможно най- доброто трейдинг преживяване от всяка точка на света.

По отношение на функционалността е вградена изцяло нова платформа за диаграми с мощни инструменти за изчертаване и изобилие от индикатори. Разширеният пакет за диаграми позволява също така на клиентите да получат възможността да търгуват и да управляват поръчките, директно от диаграмите.

“Вслушвайки се в нашите клиенти и използвайки тяхната обратна връзка, ние предоставихме продукт, който предлага всички предимства на MT4 платформата, но с допълнително добавена функционалност и най-бързото изпълнение, което бихте очаквали от десктоп платформа. Тъй като по- голямата част от нашите клиенти използват MT4 за Форекс трейдинг, това е нова базирана на браузър платформа, която им дава възможността да търгуват възможно най-безопасно и надеждно, както обикновено биха направили от всяко едно устройство с активиран уеб браузър.” Хараламбос Псимолофитис, генерален изпълнителен директор на FxPro.
Обратно към всички публикации

За FxPro

FxPro е печелещ награди онлайн брокер, който обслужва клиенти на дребно и институционални клиенти в над 170 страни. FxPro предоставя достъп до конкурентни цени и дълбока ликвидност без дилинг деск намеса (подлежи на Политиката на изпълнение на FxPro ) чрез своите разширени трейдинг платформи, превъзходни технологии за изпълнение и алгоритмични инструменти.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited. FxPro UK Limited има разрешително и се регулира от Органа за финансов контрол (регистрационен номер 509956). FxPro Financial Services Ltd има разрешително и се регулира от Кипърската комисия за ценни книжа и обмен (номер на лиценз 078/07) и от Борда за финансови услуги (номер на разрешително 45052). FxPro Global Markets MENA Limited има разрешително и се управлява от Органа за финансов контрол на Дубай (референтен номер F003333). FxPro Global Markets Ltd има разрешително и се управлява от Комисията за ценни книжа на Бахамските острови (номер на лиценз SIA-F184).

Контакт с медиите

За запитвания свързани с публикации, молим да се обърнете към pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960