FxPro печели наградата ‘Най-добър Форекс доставчик’ за 2016 на Wealth Management Awards в Лондонското сити

21 април, 2016, Лондон. FxPro има удоволствието да съобщи, че получи наградата за ‘Най-добър Форекс доставчик’ през 2016 на Wealth Management Awards в Лондонското сити, като това е трета година подред, в която ни дсе връчва това престижно признание.

Тази година, номинираните от COLWMA бяха първоначално определени от независим състав от съдии, преди отделните трейдъри и инвеститори да дадат своя глас. Победителите бяха оповестени на церемония, състояла се във вторник, 12 април, в зала Гуидхол в Лондон, целта на която бе да се отчете и отпразнува качеството на услугата, предлагано от някои от водещите компании и лица в инвестирането на капитали в индустрията.

През последната година, FxPro направи значителни инвестиции в подобряването на трейдинг условията, които се предоставят на трейдърите, както и в обогатяването на своята палитра от продукти, инструменти и образователни услуги, всичко имащо за цел да се предложи несравнимо трейдинг преживяване на своите клиенти. Затова е и изключително удовлетворяващо да видим, че запазваме своите позиции като най- предпочитания брокер за още една година.

Изпълнителният директор на FxPro, Хараламбос Псимолофитис, коментира:

“След натоварено първо тримесечие, по време на което се фокусирахме върху обновяването на продуктите и подобрение на услугите, се радваме да видим, че FxPro си остава предпочитан и брокер, който се радва на най-голямо доверие. Приветстваме тази награда и продължаваме да работим усилено в посока да отговорим на изискванията на нашите клиенти.”