info
Инвестирайте разумно FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.54% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.78% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro печели наградата ‘Най-добър Форекс доставчик’ за 2016 на Wealth Management Awards в Лондонското сити

21 април, 2016, Лондон. FxPro има удоволствието да съобщи, че получи наградата за ‘Най-добър Форекс доставчик’ през 2016 на Wealth Management Awards в Лондонското сити, като това е трета година подред, в която ни дсе връчва това престижно признание.

Тази година, номинираните от COLWMA бяха първоначално определени от независим състав от съдии, преди отделните трейдъри и инвеститори да дадат своя глас. Победителите бяха оповестени на церемония, състояла се във вторник, 12 април, в зала Гуидхол в Лондон, целта на която бе да се отчете и отпразнува качеството на услугата, предлагано от някои от водещите компании и лица в инвестирането на капитали в индустрията.

През последната година, FxPro направи значителни инвестиции в подобряването на трейдинг условията, които се предоставят на трейдърите, както и в обогатяването на своята палитра от продукти, инструменти и образователни услуги, всичко имащо за цел да се предложи несравнимо трейдинг преживяване на своите клиенти. Затова е и изключително удовлетворяващо да видим, че запазваме своите позиции като най- предпочитания брокер за още една година.

Изпълнителният директор на FxPro, Хараламбос Псимолофитис, коментира:

“След натоварено първо тримесечие, по време на което се фокусирахме върху обновяването на продуктите и подобрение на услугите, се радваме да видим, че FxPro си остава предпочитан и брокер, който се радва на най-голямо доверие. Приветстваме тази награда и продължаваме да работим усилено в посока да отговорим на изискванията на нашите клиенти.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
Генерален директор, FxPro Group
Ilya Holeu
Директор маркетинг отдел, FxPro Group
Обратно към всички публикации