info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 78.90% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 80.59% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro печели наградата ‘Най-добър Форекс доставчик’ за 2016 на Wealth Management Awards в Лондонското сити

21 април, 2016, Лондон. FxPro има удоволствието да съобщи, че получи наградата за ‘Най-добър Форекс доставчик’ през 2016 на Wealth Management Awards в Лондонското сити, като това е трета година подред, в която ни дсе връчва това престижно признание.

Тази година, номинираните от COLWMA бяха първоначално определени от независим състав от съдии, преди отделните трейдъри и инвеститори да дадат своя глас. Победителите бяха оповестени на церемония, състояла се във вторник, 12 април, в зала Гуидхол в Лондон, целта на която бе да се отчете и отпразнува качеството на услугата, предлагано от някои от водещите компании и лица в инвестирането на капитали в индустрията.

През последната година, FxPro направи значителни инвестиции в подобряването на трейдинг условията, които се предоставят на трейдърите, както и в обогатяването на своята палитра от продукти, инструменти и образователни услуги, всичко имащо за цел да се предложи несравнимо трейдинг преживяване на своите клиенти. Затова е и изключително удовлетворяващо да видим, че запазваме своите позиции като най- предпочитания брокер за още една година.

Изпълнителният директор на FxPro, Хараламбос Псимолофитис, коментира:

“След натоварено първо тримесечие, по време на което се фокусирахме върху обновяването на продуктите и подобрение на услугите, се радваме да видим, че FxPro си остава предпочитан и брокер, който се радва на най-голямо доверие. Приветстваме тази награда и продължаваме да работим усилено в посока да отговорим на изискванията на нашите клиенти.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации