info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 70.25% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.76% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

Джим Сътклиф е посочен за председател

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), водещ световен брокер на за непрофесионалисти на Форекс и Договори за различия (CFD), съобщи назначението на Джим Сътклиф като Председател без изпълнителни функции. Той ще влезе в длъжност през юни 2010.

Джим Сътклиф е с богат международен опит, придобит от 30 години стаж при някои от водещите имена в бранша. Той се присъединява към Prudential през 1976 като актюер и изпълнява множество ръководни функции в Обединеното Кралство и дружествата в САЩ, кулминацията е позицията му на Главен изпълнителен директор в Prudential в Обединеното Кралство от 1994 до 1997. Бил е също и вицепрезидент от 1997 до 1999 of Liberty International plc, в момента Capital Shopping Centres Group plc, една от водещите компании за недвижими имоти във FTSE 100 ( Фондовата борса на Файненшъл таймс).

Джим Сътклиф, бивш изпълнителен директор на Old Mutual PLC

Съвсем наскоро, господин Сътклиф беше изпълнителен директор на Old Mutual plc от началото на 2001 до средата на-2008. В тази си роля на ръководител на международния животозастраховател FTSE 100 и компания за управление на активи, неговите отговорности включваха растежа на бизнеса в международен план в Азия, Европа и САЩ, както из за укрепването на южноафриканския застрахователен и банков бизнес.

Джим Съткли е по настоящем главен съветник в CVC Capital Partners, председател без изпълнителни функции на a Lonmin plc и Sun Life Canada, Директор на Съвета за финансова отчетностa, също така председателства и Съвета за стандартите на актюера. Извършвал е и дейност като Председател на Nelson Mandela Legacy Trust (Обединено Кралство).

Панагиотис Ксидас, главен изпълнителен директор на FxPro коментира,

“FxPro е много удовлетворен да сключи това важно споразумение. Очакваме момента, в който да приветстваме Джим в нашия екип и като използваме неговия богат опит, нашият бизнес да се възползва от преимуществата във времена на вълнуващ растеж и развитие. 2010 се очертава като много вълнуваща година и аз нямам съмнение, че Джим ще окаже значителна и ценна подкрепа, тъй като FxPro продължава да разработва своите възможности за да изпълни своята цел да бъде една крачка напред в този бизнес.”
Обратно към всички публикации

За FxPro

FxPro е печелещ награди онлайн брокер, който обслужва клиенти на дребно и институционални клиенти в над 170 страни. FxPro предоставя достъп до конкурентни цени и дълбока ликвидност без дилинг деск намеса (подлежи на Политиката на изпълнение на FxPro ) чрез своите разширени трейдинг платформи, превъзходни технологии за изпълнение и алгоритмични инструменти.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited. FxPro UK Limited има разрешително и се регулира от Органа за финансов контрол (регистрационен номер 509956). FxPro Financial Services Ltd има разрешително и се регулира от Кипърската комисия за ценни книжа и обмен (номер на лиценз 078/07) и от Борда за финансови услуги (номер на разрешително 45052). FxPro Global Markets MENA Limited има разрешително и се управлява от Органа за финансов контрол на Дубай (референтен номер F003333). FxPro Global Markets Ltd има разрешително и се управлява от Комисията за ценни книжа на Бахамските острови (номер на лиценз SIA-F184).

Контакт с медиите

За запитвания свързани с публикации, молим да се обърнете към pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960