info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 70.25% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.76% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

Представяне на нов FxPro блог

15 август 2018, Лондон. Като част от поетия от нас ангажимент да представяме най- актуалните световни новини, FxPro има удоволствието да съобщи пускането на новия и подобрен FxPro блог, FxPro News.

Поставяйки удобството на трейдърите на пъро място, FxPro създаде нов дизайн и лесна за употреба система за навигация, като също така биват добавяни нови характеристики, като уиджети и Форекс котировки и се увеличават способностите за технически анализ.

Директорът на маркетинг отдела на FxPro, Иля Холеу, коментира:

“FxPro отчита напоследък значителен растеж на своите продукти и портфолиото на услугите си. Надяваме се, че това ново поприще ще се превърне в професионален хъб, който ще обедини трейдърите от целия свят”

FxPro News представя анализи и прозрения, ежедневни икономически събития, ежедневна Форекс перспектива, пазарни картини, брокерски новини, икономически календар и котировки. FxPro News ще се обновява регулярно с най- актуалните новини на живо чрез пазарни анализи, емпирични съвети и още много повече.

Посетете FxPro News за най-актуалните новини, направо от Вашия екран.

Обратно към всички публикации

За FxPro

FxPro е печелещ награди онлайн брокер, който обслужва клиенти на дребно и институционални клиенти в над 170 страни. FxPro предоставя достъп до конкурентни цени и дълбока ликвидност без дилинг деск намеса (подлежи на Политиката на изпълнение на FxPro ) чрез своите разширени трейдинг платформи, превъзходни технологии за изпълнение и алгоритмични инструменти.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited. FxPro UK Limited има разрешително и се регулира от Органа за финансов контрол (регистрационен номер 509956). FxPro Financial Services Ltd има разрешително и се регулира от Кипърската комисия за ценни книжа и обмен (номер на лиценз 078/07) и от Борда за финансови услуги (номер на разрешително 45052). FxPro Global Markets MENA Limited има разрешително и се управлява от Органа за финансов контрол на Дубай (референтен номер F003333). FxPro Global Markets Ltd има разрешително и се управлява от Комисията за ценни книжа на Бахамските острови (номер на лиценз SIA-F184).

Контакт с медиите

За запитвания свързани с публикации, молим да се обърнете към pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960