info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 76.14% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.83% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

Представяне на нов FxPro блог

15 август 2018, Лондон. Като част от поетия от нас ангажимент да представяме най- актуалните световни новини, FxPro има удоволствието да съобщи пускането на новия и подобрен FxPro блог, FxPro News.

Поставяйки удобството на трейдърите на пъро място, FxPro създаде нов дизайн и лесна за употреба система за навигация, като също така биват добавяни нови характеристики, като уиджети и Форекс котировки и се увеличават способностите за технически анализ.

Директорът на маркетинг отдела на FxPro, Иля Холеу, коментира:

“FxPro отчита напоследък значителен растеж на своите продукти и портфолиото на услугите си. Надяваме се, че това ново поприще ще се превърне в професионален хъб, който ще обедини трейдърите от целия свят”

FxPro News представя анализи и прозрения, ежедневни икономически събития, ежедневна Форекс перспектива, пазарни картини, брокерски новини, икономически календар и котировки. FxPro News ще се обновява регулярно с най- актуалните новини на живо чрез пазарни анализи, емпирични съвети и още много повече.

Посетете FxPro News за най-актуалните новини, направо от Вашия екран.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации