info
Инвестирайте разумно FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.54% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.78% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro печели за най-добра Форекс трейдинг платформа през 2013 на престижните инвестиционни награди на Investors Chronicle и Financial Times.

04 декември 2013, Лондон.FxPro Group Ltd (FxPro), Форекс брокер със 100%-тов модел на агенция и лидер в индустрията в предоставянето на разширени трейдинг платформи и иновативни, подобряващи трейдинга инструменти, получи признание от читателите на Investors Chronicle и Financial Times и чрез явен публичен вот FxPro получи награда за Най-добра Форекс трейдинг платформа. През последните месеци FxPro получи високо признание от няколко високо уважавани институции в индустрията, печелейки множество подобни награди.

“Спечелването на инвестиционната награда на Financial Times за най-добра Форекс трейдиниг платформа затвърждава статуса на FxPro на пионер в индустрията. Полагаме максимални усилия да предоставим на всички трейдъри ефективни и възможни за персонализиране платформи, които не само отговарят, но и надминават техните трейдинг нужди. С пускането на FxPro SuperTrader, отговорихме на нуждите на нашите клиенти за платформа, която предоставя стриктен мениджмънт на контрола на риска, като същевременно им позволява да инвестират лесно и бързо в стратегии, които отговарят на техните трейдинг предпочитания.” Хараламбос Псимолофитис, генерален изпълнителен директор на FxPro.

FxPro предлага на клиентите гъвкавостта да използват три трейдинг платформи: FxPro MetaTrader 4, FxPro cTrader, две от тях са предназначени за ръчни и алгометрични трейдъри, като преди известно време пусна инвестиционната платформа FxPro SuperTrader. С FxPro SuperTrader, клиентите може да копират стратегии с оценен риск на доказани лидери в трейдинга, като същевременно може да изграждат портфолио с успешни стратегии (повече информация на http://fxpro-supertrader.com/).

“FxPro притежава и Форекс трейдинг платформи, които предлагат широк спектър от продукти и услуги и е заслужен победител за "Най-добра трейдинг платформа" през тази година. От получената обратна връзка по време на процеса на гласуване е ясно, че нашите читатели са много щастливи с факта, че FxPro е явно на страната на своите клиенти и те са много впечатлени от качеството на неговия софтуер и клиентско обслужване.” Джон Хъгман, редактор на Investors Chronicle.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
Генерален директор, FxPro Group
Ilya Holeu
Директор маркетинг отдел, FxPro Group
Обратно към всички публикации