info
Инвестирайте разумно FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission; this translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 78.90% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 80.59% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission; this translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro печели за най-добра Форекс трейдинг платформа през 2013 на престижните инвестиционни награди на Investors Chronicle и Financial Times.

04 декември 2013, Лондон.FxPro Group Ltd (FxPro), Форекс брокер със 100%-тов модел на агенция и лидер в индустрията в предоставянето на разширени трейдинг платформи и иновативни, подобряващи трейдинга инструменти, получи признание от читателите на Investors Chronicle и Financial Times и чрез явен публичен вот FxPro получи награда за Най-добра Форекс трейдинг платформа. През последните месеци FxPro получи високо признание от няколко високо уважавани институции в индустрията, печелейки множество подобни награди.

“Спечелването на инвестиционната награда на Financial Times за най-добра Форекс трейдиниг платформа затвърждава статуса на FxPro на пионер в индустрията. Полагаме максимални усилия да предоставим на всички трейдъри ефективни и възможни за персонализиране платформи, които не само отговарят, но и надминават техните трейдинг нужди. С пускането на FxPro SuperTrader, отговорихме на нуждите на нашите клиенти за платформа, която предоставя стриктен мениджмънт на контрола на риска, като същевременно им позволява да инвестират лесно и бързо в стратегии, които отговарят на техните трейдинг предпочитания.” Хараламбос Псимолофитис, генерален изпълнителен директор на FxPro.

FxPro предлага на клиентите гъвкавостта да използват три трейдинг платформи: FxPro MetaTrader 4, FxPro cTrader, две от тях са предназначени за ръчни и алгометрични трейдъри, като преди известно време пусна инвестиционната платформа FxPro SuperTrader. С FxPro SuperTrader, клиентите може да копират стратегии с оценен риск на доказани лидери в трейдинга, като същевременно може да изграждат портфолио с успешни стратегии (повече информация на http://fxpro-supertrader.com/).

“FxPro притежава и Форекс трейдинг платформи, които предлагат широк спектър от продукти и услуги и е заслужен победител за "Най-добра трейдинг платформа" през тази година. От получената обратна връзка по време на процеса на гласуване е ясно, че нашите читатели са много щастливи с факта, че FxPro е явно на страната на своите клиенти и те са много впечатлени от качеството на неговия софтуер и клиентско обслужване.” Джон Хъгман, редактор на Investors Chronicle.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации