info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 76.14% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.83% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro печели награда за "Най-добър Форекс доставчик за 2014"на Investors Chronicle & Financial Times Awards

03 декември 2014, Лондон. FxPro получи награда за ‘Най-добър Форекс брокер през 2014’ на Investors Chronicle & Financial Times Investment и церемонията Wealth Awards, която се състоя в зала Банкинг Хол в сърцето на Лондонското сити. На това събитие се награждават най- добрите представители в инвестирането и в индустрията за управление на капиталите, като се посещава от едни най- добре признатите имена във финансовите услуги.

“Да бъдем наградени за "Най-добър Форекс доставчик" на Investors Chronicle & Financial Times Awards е наистина голяма чест и ние сме наистина признателни на читателите за техните гласове и подкрепа. В качеството си на модел на агенция на Форекс брокер, работим много усилено да поставим на първо място интересите на нашите клиенти и да продължим моделирането на платформи и инструменти, които ще им помогнат да търгуват и да инвестират по по-интелигентни начини. Няма да лежим на стари лаври, а ще гледаме напред да подобрим нашите услуги още повече през следващите години.” Хараламбос Псимолофитис, генерален изпълнителен директор на FxPro.

FxPro взема много сериозно интересите на своите клиенти, за това и прие модела за Форекс агенция при изпълнението на сделките още през 2012. От тогава биват конструирани няколко инструмента за да се помогне на клиентите, които използват MT4 или cTrader платформи, да станат по-добри търговци. Форекс инвестиционната платформа FxPro SuperTrader* е моделирана да улесни инвестирането във Форекс пазара, като се използват автоматични алгоритмични стратегии, които изискват стриктно управление на риска и нисък левъридж.

“FxPro се отличи сред конкуренцията през 2014 със своя широк спектър от трейдинг инструменти и платформи, моделирани целево да помагат на непрофесионалните и корпоративните трейдъри да търгуват по-успешно. Обратната връзка от читателите показва, че инвеститорите наистина считат, че фирмата е предприела тази допълнителна стъпка за да защити своите клиенти, както и да им предостави продукти и услуги, които да ги направят по- печеливши.” Джон Хюман, редактор на Investors Chronicle.

* Достъпен само за клиенти на FxPro Financial Services Limited.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации