info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 70.25% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.76% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro печели признание през 2012 на Наградите за световен финансов валутен обмен – Най- добрият световен ECN брокер

FxPro Wins 2012 World Finance Foreign Exchange awards – Best Global ECN Broker

FxPro Financial Services Ltd (‘FxPro’), водещ световен брокер, съобщи днес за спечелена награда на престижните Награди за световен финансов валутен обмен – Най- добрия световен ECN брокер през 2012.

Платформата на FxPro- cTrader беше призната за най-доброто решение за Електронна комуникационна мрежа (ECN), както за трейдъри непрофесионалисти, така и за институционални трейдъри, а нейните новаторски решения и напреднали технологични способности обраха лаврите на съдиите.

Наградите за Световен финансов валутен обмен са познати на пресата за финансови новини като връхната точка за признание на основните пазарни участници. Селекционният панел на Световните финансови награди включва широк спектър от критерии при селекцията на своите награди за 2012 година, базирайки се критичното око на общо 230 години бизнес журналистика до изчерпателната информация, събрана от екипа за проучвания. Взетите под внимание ключови фактори включват:

  • Service and security
  • Конкурентно ценообразуване
  • Обем на транзакции и пазарни дялове
  • Иновации и оригиналност
  • Лидерство на пазара
  • Клиентско обслужване
  • Финансова сила
  • Платформа и технологична инфраструктура
  • Ниво на регулаторна прозрачност
  • Добро ръководство
 

Денис Сукотин, основател на FxPro коментира:

“FxPro има удоволствието да съобщи, че журито на Наградите за финансов валутен обмен ни избра сред всички наши конкуренти за 'Най-добрия световен ECN брокер за 2012'. Платформата cTrader на FxPro ни предоставя пълен ECN достъп до валутни трейдинг пазари за професионални и начинаещи трейдъри. Ние насочваме Вашите сделки към ECN мрежи, което означава че директно търгувате с известни световни банки, което Ви освобождава от неефективността на маркет-мейкърите модели и отваря вратата към прозрачния трейдинг в обстановка на живо. Нашата цел е да бъдем признати за най-предпочитания Форекс брокер и тази награда е доказателство за това.”

Достъп до уебсайта на FxPro можете да получите на www.fxpro.co.uk

Обратно към всички публикации

За FxPro

FxPro е печелещ награди онлайн брокер, който обслужва клиенти на дребно и институционални клиенти в над 170 страни. FxPro предоставя достъп до конкурентни цени и дълбока ликвидност без дилинг деск намеса (подлежи на Политиката на изпълнение на FxPro ) чрез своите разширени трейдинг платформи, превъзходни технологии за изпълнение и алгоритмични инструменти.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited. FxPro UK Limited има разрешително и се регулира от Органа за финансов контрол (регистрационен номер 509956). FxPro Financial Services Ltd има разрешително и се регулира от Кипърската комисия за ценни книжа и обмен (номер на лиценз 078/07) и от Борда за финансови услуги (номер на разрешително 45052). FxPro Global Markets MENA Limited има разрешително и се управлява от Органа за финансов контрол на Дубай (референтен номер F003333). FxPro Global Markets Ltd има разрешително и се управлява от Комисията за ценни книжа на Бахамските острови (номер на лиценз SIA-F184).

Контакт с медиите

За запитвания свързани с публикации, молим да се обърнете към pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960