info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 76.14% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.83% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro получи наградата за 'Най-надежден брокер на годината'

На 19 декември, FxPro получи наградата на International Investor Award Winner и беше посочен за 'Най- надежден брокер на годината (Global Markets)'.

Това признание определено беше потвърдено от доверието на трейдърите по целия свят: към днешна дата повече от 870,000 клиентски акаунта бяха вписани на FxPro.

Наградата беше учредена от уважаваното списание “International Investor”. Това е както онлайн, така печатно списание, което предоставя информация за световните пазари, анализи за индустрията, тенденции на сривовете, възможности за инвестиране интервюта на корпоративно ниво.

Сред тяхната аудитория има инвестиционни инвеститори, частни банки, генерални и изпълнителни директори на световни корпорации. 'International Investor' има за основна цел да предоставя платформа, която е лесна за разбиране, като въпреки това се ангажира с голям брой възможности, предоставяни от вдъхновяващата панорама на постоянните промени.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации