FxPro съобщава за революционен инструмент за конструиране на стратегия

22 май 2013, Лондон, FxPro Group Ltd (FxPro), водещ световен Форекс брокер съобщи днес зa пускането на FxPro Quant, изключително модерен Експертен съветник (EA) за конструиране на стратегия. FxPro Quant е революционен продукт, който позволява на трейдърите да разработват и да конструират свои собствени Експертни съветници за MT4 платформата, като използват лесната функционалност за плъзгане и пускане.

Algo трейдинг системите, като FxPro Quant, позволяват на трейдърите да: определят повече трейдинг възможности; да конструират и да бек-тестват стратегии и по-ефективен начин да премахват емоцията при вземането на трейдинг решения. Собственото фирмено проучване на FxPro* показва, че клиентите, които търгуват с алгоритъм, се наслаждават средно на 5 пъти по- добри резултати и по стабилна възвращаемост, в сравнение с тези, които търгуват ръчно; дори и да е така, удивляващо е че 87% от трейдърите продължават да търгуват ръчно.

Конструкторът за стратегия FxPro Quant превръща алго(ритмичния) трейдинг в достъпен за всички трейдъри—без да се изисква опит в програмирането. Този разширен конструктор за стратегия е лесен за управление, визуален инструмент, което се употребява изключително просто и идва с лесно демо, предварително качени стратегии, които трейдърите може да персонализират в зависимост от техните трейдинг нужди.

FxPro предоставя цялостната поддръжка, от която трейдърите се нуждаят при употребата на този безценен инструмент: отдаденият център за обслужване по отношение на Експертните съветници е достъпен за всякакви запитвания, които клиентите биха имали, а на уебсайта на компанията може да бъде открит изчерпателен FxPro Quant център за обучение.

“Пускането на лесния за употреба конструктор за стратегия FxPro Quant следва скорошното представяне на FxPro Vault, крайно необходим инструмент за управление на риск и пари. FxPro изпреварва нуждите на нашите клиенти и предоставя продуктите и услугите, от които те биха се нуждали за да станат по- успешни трейдъри; всичко от нашия прозрачен модел за агенция на изпълнение на поръчки до разширените трейдинг инструменти като Quant са насочени към постигането на тази цел.” Хараламбос Псимолофитис, генерален изпълнителен директор на FxPro
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации