FxPro набляга на безопасността на клиентските финансови средства

Преди повече от 2 години, FxPro взе решение да използва единствено световни банки с инвестиционен рейтинг, които защитават интереси за сегрерирани клиентски акаунти 19 март, 2013, Лимасол: FxPro Financial Services Ltd (FxPro), водещ световен брокер на Форекс, днес отново изрази своя дългосрочен ангажимент за сигурността и безопасността на клиентските финансови фондове. В резултат на мерките, взети през последните две години, FxPro се позиционира като предпочитан Форекс брокер за да обезпечи възможно най-високите гаранции по отношение на клиентите и техните фондове.

Преди повече от 2 години, FxPro взе решение да използва само световни банки с инвестиционен рейтинг, които защитават интереси за сегрерирани клиентски акаунти и постоянно наблюдават тези банки. Силата и постигнатите резултати от FxPro във Форекс индустрията дават възможността тази стъпка да бъде предприета.

Още повече че през 2012, FxPro разшири своя спектър от получени разрешителни с Органа за финансов контрол (FCA) в Обединеното Кралство за да се позволи притежанието на клиентски фондове в рамките на неговата отделна общност в Обединеното Кралство. Където е възможно, това дава на клиентите избор, къде да открият своя трейдинг акаунт и също така в коя банка искат да депозират своите фондове.

Хараламбос Псимолофитис, генерален изпълнителен директор на FxPro коментира:

“От много време насам, разпознахме нуждата да предложим на клиентите най-високите гаранции и защита за техните фондове. Стриктно ще се придържаме към поверителността и мерките, които сме предприели позиционират FxPro начело на световната Форекс индустрия, поставяйки на централно място в нашия бизнес клиентските финансови фондове”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации