info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 70.25% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.76% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro набляга на безопасността на клиентските финансови средства

Преди повече от 2 години, FxPro взе решение да използва единствено световни банки с инвестиционен рейтинг, които защитават интереси за сегрерирани клиентски акаунти 19 март, 2013, Лимасол: FxPro Financial Services Ltd (FxPro), водещ световен брокер на Форекс, днес отново изрази своя дългосрочен ангажимент за сигурността и безопасността на клиентските финансови фондове. В резултат на мерките, взети през последните две години, FxPro се позиционира като предпочитан Форекс брокер за да обезпечи възможно най-високите гаранции по отношение на клиентите и техните фондове.

Преди повече от 2 години, FxPro взе решение да използва само световни банки с инвестиционен рейтинг, които защитават интереси за сегрерирани клиентски акаунти и постоянно наблюдават тези банки. Силата и постигнатите резултати от FxPro във Форекс индустрията дават възможността тази стъпка да бъде предприета.

Още повече че през 2012, FxPro разшири своя спектър от получени разрешителни с Органа за финансов контрол (FCA) в Обединеното Кралство за да се позволи притежанието на клиентски фондове в рамките на неговата отделна общност в Обединеното Кралство. Където е възможно, това дава на клиентите избор, къде да открият своя трейдинг акаунт и също така в коя банка искат да депозират своите фондове.

Хараламбос Псимолофитис, генерален изпълнителен директор на FxPro коментира:

“От много време насам, разпознахме нуждата да предложим на клиентите най-високите гаранции и защита за техните фондове. Стриктно ще се придържаме към поверителността и мерките, които сме предприели позиционират FxPro начело на световната Форекс индустрия, поставяйки на централно място в нашия бизнес клиентските финансови фондове”
Обратно към всички публикации

За FxPro

FxPro е печелещ награди онлайн брокер, който обслужва клиенти на дребно и институционални клиенти в над 170 страни. FxPro предоставя достъп до конкурентни цени и дълбока ликвидност без дилинг деск намеса (подлежи на Политиката на изпълнение на FxPro ) чрез своите разширени трейдинг платформи, превъзходни технологии за изпълнение и алгоритмични инструменти.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited. FxPro UK Limited има разрешително и се регулира от Органа за финансов контрол (регистрационен номер 509956). FxPro Financial Services Ltd има разрешително и се регулира от Кипърската комисия за ценни книжа и обмен (номер на лиценз 078/07) и от Борда за финансови услуги (номер на разрешително 45052). FxPro Global Markets MENA Limited има разрешително и се управлява от Органа за финансов контрол на Дубай (референтен номер F003333). FxPro Global Markets Ltd има разрешително и се управлява от Комисията за ценни книжа на Бахамските острови (номер на лиценз SIA-F184).

Контакт с медиите

За запитвания свързани с публикации, молим да се обърнете към pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960