info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 70.25% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.56% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro пуска MT5

26 януари 2015, Лондон. FxPro е горд да съобщи пускането на последното допълнение към неговия растящ списък от трейдинг платформи, FxPro MetaTrader5, (MT5). В отговор на желанията на неговите трейдъри, водещият в индустрията Форекс брокер е в последните фази на вграждането на така дълго очакваната платформа в своята трейдинг инфраструктура.

MT5 е моделирана специално за брокерите, като се позволява на техните клиенти да правят поръчки, които се извършват директно на пазара.Тя представлява подобрен потребителски интерфейс, има и някои по- специални подобрения за разлика от своите предшественици:

Те включват:
  • Допълнение на повече времеви рамки, технически индикатори и графични инструменти
  • Подобрено превключване между акаунтите
  • Възможността да се търгува директно от отбелязани диаграми/li>
  • Достоверна информация за дълбочината на пазара
  • Интегрирана среда за разработване на ЕС

Изпълнителният директор на FxPro Хараламбос Псимолофитис каза следното за новата платформа:

“Винаги се вслушваме в желанията на нашите клиенти, затова и взехме решението да пуснем FxPro MT5, която несъмнено ще се превърне в страхотно ново допълнение към нашите налични платформи, особено когато са свързани с нашите професионални трейдинг условия и политика за защита от отрицателен баланс.”

FxPro очаква да пусне MT5 платформата през следващите седмици.

Обратно към всички публикации

За FxPro

FxPro е печелещ награди онлайн брокер, който обслужва клиенти на дребно и институционални клиенти в над 170 страни. FxPro предоставя достъп до конкурентни цени и дълбока ликвидност без дилинг деск намеса (подлежи на Политиката на изпълнение на FxPro ) чрез своите разширени трейдинг платформи, превъзходни технологии за изпълнение и алгоритмични инструменти.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited. FxPro UK Limited има разрешително и се регулира от Органа за финансов контрол (регистрационен номер 509956). FxPro Financial Services Ltd има разрешително и се регулира от Кипърската комисия за ценни книжа и обмен (номер на лиценз 078/07) и от Борда за финансови услуги (номер на разрешително 45052). FxPro Global Markets MENA Limited има разрешително и се управлява от Органа за финансов контрол на Дубай (референтен номер F003333). FxPro Global Markets Ltd има разрешително и се управлява от Комисията за ценни книжа на Бахамските острови (номер на лиценз SIA-F184).

Контакт с медиите

За запитвания свързани с публикации, молим да се обърнете към pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960