info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 76.14% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.83% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro пуска MT5

26 януари 2015, Лондон. FxPro е горд да съобщи пускането на последното допълнение към неговия растящ списък от трейдинг платформи, FxPro MetaTrader5, (MT5). В отговор на желанията на неговите трейдъри, водещият в индустрията Форекс брокер е в последните фази на вграждането на така дълго очакваната платформа в своята трейдинг инфраструктура.

MT5 е моделирана специално за брокерите, като се позволява на техните клиенти да правят поръчки, които се извършват директно на пазара.Тя представлява подобрен потребителски интерфейс, има и някои по- специални подобрения за разлика от своите предшественици:

Те включват:
  • Допълнение на повече времеви рамки, технически индикатори и графични инструменти
  • Подобрено превключване между акаунтите
  • Възможността да се търгува директно от отбелязани диаграми/li>
  • Достоверна информация за дълбочината на пазара
  • Интегрирана среда за разработване на ЕС

Изпълнителният директор на FxPro Хараламбос Псимолофитис каза следното за новата платформа:

“Винаги се вслушваме в желанията на нашите клиенти, затова и взехме решението да пуснем FxPro MT5, която несъмнено ще се превърне в страхотно ново допълнение към нашите налични платформи, особено когато са свързани с нашите професионални трейдинг условия и политика за защита от отрицателен баланс.”

FxPro очаква да пусне MT5 платформата през следващите седмици.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации