info
Инвестирайте разумно FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.54% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.78% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro пуска MT5

26 януари 2015, Лондон. FxPro е горд да съобщи пускането на последното допълнение към неговия растящ списък от трейдинг платформи, FxPro MetaTrader5, (MT5). В отговор на желанията на неговите трейдъри, водещият в индустрията Форекс брокер е в последните фази на вграждането на така дълго очакваната платформа в своята трейдинг инфраструктура.

MT5 е моделирана специално за брокерите, като се позволява на техните клиенти да правят поръчки, които се извършват директно на пазара.Тя представлява подобрен потребителски интерфейс, има и някои по- специални подобрения за разлика от своите предшественици:

Те включват:
  • Допълнение на повече времеви рамки, технически индикатори и графични инструменти
  • Подобрено превключване между акаунтите
  • Възможността да се търгува директно от отбелязани диаграми/li>
  • Достоверна информация за дълбочината на пазара
  • Интегрирана среда за разработване на ЕС

Изпълнителният директор на FxPro Хараламбос Псимолофитис каза следното за новата платформа:

“Винаги се вслушваме в желанията на нашите клиенти, затова и взехме решението да пуснем FxPro MT5, която несъмнено ще се превърне в страхотно ново допълнение към нашите налични платформи, особено когато са свързани с нашите професионални трейдинг условия и политика за защита от отрицателен баланс.”

FxPro очаква да пусне MT5 платформата през следващите седмици.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
Генерален директор, FxPro Group
Ilya Holeu
Директор маркетинг отдел, FxPro Group
Обратно към всички публикации