info
Инвестирайте разумно FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.54% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.78% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro ще бъде основен партньор на 12-тото MENA Форекс шоу в Дубай

10-ти ноември 2013, Лондон. FxPro Group Ltd (FxPro), Форекс брокер с 100% -тов модел на агенция, има удоволствието да съобщи своето участие в 12-тото MENA Форекс шоу, на което компанията е основен партньор.

Изложението, което ще се състои на 14-ти и 15-ти ноември в хотел Jumeirah Beach в Дубай, предоставя на FxPro възможността да демонстрира своите новаторски продукти и услуги. В качеството си на Форекс брокер с модел на агенция, в интерес на FxPro е да види своите клиенти да търгуват по по- печеливш начин и пуснатите през 2013 продукти са моделирани в посока на постигането на точно това. Списъкът на пуснатите от FxPro продукти през 2013 включва:

  • FxPro SuperTrader. С FxPro SuperTrader, революционна инвестиционна платформа, клиентите могат да разпределят своите финансови средства спрямо определени, с оценен риск стратегии, които са стриктно изпробвани от FxPro, преди да бъдат включени в списъка. Клиентите се радват на значителен контрол и гъвкавост, и може да депозират/ теглят от своите средства, когато поискат.
  • FxPro Quant конструктор на стратегии. Визуален конструктор на стратегии, с който клиентите лесно могат да моделират свои собствени стратегии, като използват опростена технология с пускане и приплъзване.
  • FxPro Библиотека. Крайно необходимо пазарно пространство с безплатни и платени автоматични стратегии и FxPro Quant шаблони за FxPro MT4 и FxPro cTrader.

FxPro работи усилено в посока на предоставянето на най-добрите инструменти в индустрията инвеститорите и трейдърите, а посетителите на изложението ще имат възможността да обсъдят с компетентния екип от експерти в индустрията на FxPro новите инструменти на компанията за трейдинг алгоритъм и водещия модел на агенция в индустрията за изпълнение на поръчки.

“Ние се вълнуваме много да сме един от основните партньори на 12-тото MENA Форекс шоу в Дубай и сме устремени напред да представим на нашите съществуващи и нови клиенти предимствата на нашето реформаторско решение за трейдинг.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
Генерален директор, FxPro Group
Ilya Holeu
Директор маркетинг отдел, FxPro Group
Обратно към всички публикации