FxPro ще бъде основен партньор на 12-тото MENA Форекс шоу в Дубай

10-ти ноември 2013, Лондон. FxPro Group Ltd (FxPro), Форекс брокер с 100% -тов модел на агенция, има удоволствието да съобщи своето участие в 12-тото MENA Форекс шоу, на което компанията е основен партньор.

Изложението, което ще се състои на 14-ти и 15-ти ноември в хотел Jumeirah Beach в Дубай, предоставя на FxPro възможността да демонстрира своите новаторски продукти и услуги. В качеството си на Форекс брокер с модел на агенция, в интерес на FxPro е да види своите клиенти да търгуват по по- печеливш начин и пуснатите през 2013 продукти са моделирани в посока на постигането на точно това. Списъкът на пуснатите от FxPro продукти през 2013 включва:

  • FxPro SuperTrader. С FxPro SuperTrader, революционна инвестиционна платформа, клиентите могат да разпределят своите финансови средства спрямо определени, с оценен риск стратегии, които са стриктно изпробвани от FxPro, преди да бъдат включени в списъка. Клиентите се радват на значителен контрол и гъвкавост, и може да депозират/ теглят от своите средства, когато поискат.
  • FxPro Quant конструктор на стратегии. Визуален конструктор на стратегии, с който клиентите лесно могат да моделират свои собствени стратегии, като използват опростена технология с пускане и приплъзване.
  • FxPro Библиотека. Крайно необходимо пазарно пространство с безплатни и платени автоматични стратегии и FxPro Quant шаблони за FxPro MT4 и FxPro cTrader.

FxPro работи усилено в посока на предоставянето на най-добрите инструменти в индустрията инвеститорите и трейдърите, а посетителите на изложението ще имат възможността да обсъдят с компетентния екип от експерти в индустрията на FxPro новите инструменти на компанията за трейдинг алгоритъм и водещия модел на агенция в индустрията за изпълнение на поръчки.

“Ние се вълнуваме много да сме един от основните партньори на 12-тото MENA Форекс шоу в Дубай и сме устремени напред да представим на нашите съществуващи и нови клиенти предимствата на нашето реформаторско решение за трейдинг.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации