info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 70.25% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.76% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro SuperTrader – революционна инвеститорска платформа

- - Тази услуга е в момента преустановена - -

17 октомври 2013, Лондон. FxPro Group Ltd (FxPro), 100% -вият модел на агенция на Форекс брокер, съобщи пускането на FxPro SuperTrader*, най-авангардната инвестиционна платформа, която позволява на трейдърите да разнообразят техните Форекс инвестиции, като създадат портфолио от стратегии с високи резултати от елитна група, съставена от трейдинг лидери.

Чрез иновативния модел на агенция, FxPro успешно изравни своите интереси с тези на своите клиенти. FxPro SuperTrader, първата инвестиционна платформа, която работи изключително с модел на агенция без конфликт на интереси по отношение на изпълнението на поръчките,като е с изграден ориентиран към клиентите, прозрачен подход към трейдинга от страна на компанията. Желанието на FxPro е клиентите му да печелят и предоставя разширени инструменти като FxPro SuperTrader, които са проектирани да подобрят трейдинг резултатите.

С FxPro SuperTrader инвеститорите могат да:

  • Анализират своите стратегии чрез статистики за представяне в реално време, оценка на риска и копиране на данни;
  • Ефективен контрол върху разпределението на клиентските средства спрямо стриктно изпробвани Форекс стратегии;
  • Разпределение на средствата към многобройни стратегии или само тяхното наблюдение чрез Watchlist;
  • Управление на риска чрез прилагането на стоп загуба и проследяване на риска за да се обезпечи заключването на приходите.

Стратегиите са одобрени от лидери в трейдинга и биват постоянно наблюдавани за да се обезпечи изпълнението на всички критерии за изпълнението. Лесната употреба и революционната функционалност за управление на риска действително оставят най- актуалния инструмент на FxPro без конкуренция.

“При инвестициите, всичко е е въпрос на разнообразяване на Вашето излагане спрямо голям обсег от класове с акции. FxPro SuperTrader позволява на клиентите да контролират риска като настроят параметрите на ключовия риск преди лесно и бързо да разпределят финансовите средства към печеливши Форекс трейдинг стратегии. Както винаги, моделът на FxPro за агенция позволява на клиентите да печелят от най-добрите достъпни цени от басейна на водещите доставчици на ликвидност.” Хараламбос Псимолофитис, генерален изпълнителен директор, FxPro.

*По предварителни данни, FxPro SuperTrader ще бъде достъпен само за клиентите на FxPro Financial Services Limited.

Обратно към всички публикации

За FxPro

FxPro е печелещ награди онлайн брокер, който обслужва клиенти на дребно и институционални клиенти в над 170 страни. FxPro предоставя достъп до конкурентни цени и дълбока ликвидност без дилинг деск намеса (подлежи на Политиката на изпълнение на FxPro ) чрез своите разширени трейдинг платформи, превъзходни технологии за изпълнение и алгоритмични инструменти.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited. FxPro UK Limited има разрешително и се регулира от Органа за финансов контрол (регистрационен номер 509956). FxPro Financial Services Ltd има разрешително и се регулира от Кипърската комисия за ценни книжа и обмен (номер на лиценз 078/07) и от Борда за финансови услуги (номер на разрешително 45052). FxPro Global Markets MENA Limited има разрешително и се управлява от Органа за финансов контрол на Дубай (референтен номер F003333). FxPro Global Markets Ltd има разрешително и се управлява от Комисията за ценни книжа на Бахамските острови (номер на лиценз SIA-F184).

Контакт с медиите

За запитвания свързани с публикации, молим да се обърнете към pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960