info
Инвестирайте разумно FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.54% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.78% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro SuperTrader – революционна инвеститорска платформа

- - Тази услуга е в момента преустановена - -

17 октомври 2013, Лондон. FxPro Group Ltd (FxPro), 100% -вият модел на агенция на Форекс брокер, съобщи пускането на FxPro SuperTrader*, най-авангардната инвестиционна платформа, която позволява на трейдърите да разнообразят техните Форекс инвестиции, като създадат портфолио от стратегии с високи резултати от елитна група, съставена от трейдинг лидери.

Чрез иновативния модел на агенция, FxPro успешно изравни своите интереси с тези на своите клиенти. FxPro SuperTrader, първата инвестиционна платформа, която работи изключително с модел на агенция без конфликт на интереси по отношение на изпълнението на поръчките,като е с изграден ориентиран към клиентите, прозрачен подход към трейдинга от страна на компанията. Желанието на FxPro е клиентите му да печелят и предоставя разширени инструменти като FxPro SuperTrader, които са проектирани да подобрят трейдинг резултатите.

С FxPro SuperTrader инвеститорите могат да:

  • Анализират своите стратегии чрез статистики за представяне в реално време, оценка на риска и копиране на данни;
  • Ефективен контрол върху разпределението на клиентските средства спрямо стриктно изпробвани Форекс стратегии;
  • Разпределение на средствата към многобройни стратегии или само тяхното наблюдение чрез Watchlist;
  • Управление на риска чрез прилагането на стоп загуба и проследяване на риска за да се обезпечи заключването на приходите.

Стратегиите са одобрени от лидери в трейдинга и биват постоянно наблюдавани за да се обезпечи изпълнението на всички критерии за изпълнението. Лесната употреба и революционната функционалност за управление на риска действително оставят най- актуалния инструмент на FxPro без конкуренция.

“При инвестициите, всичко е е въпрос на разнообразяване на Вашето излагане спрямо голям обсег от класове с акции. FxPro SuperTrader позволява на клиентите да контролират риска като настроят параметрите на ключовия риск преди лесно и бързо да разпределят финансовите средства към печеливши Форекс трейдинг стратегии. Както винаги, моделът на FxPro за агенция позволява на клиентите да печелят от най-добрите достъпни цени от басейна на водещите доставчици на ликвидност.” Хараламбос Псимолофитис, генерален изпълнителен директор, FxPro.

*По предварителни данни, FxPro SuperTrader ще бъде достъпен само за клиентите на FxPro Financial Services Limited.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
Генерален директор, FxPro Group
Ilya Holeu
Директор маркетинг отдел, FxPro Group
Обратно към всички публикации