FxPro SuperTrader – революционна инвеститорска платформа

- - Тази услуга е в момента преустановена - -

17 октомври 2013, Лондон. FxPro Group Ltd (FxPro), 100% -вият модел на агенция на Форекс брокер, съобщи пускането на FxPro SuperTrader*, най-авангардната инвестиционна платформа, която позволява на трейдърите да разнообразят техните Форекс инвестиции, като създадат портфолио от стратегии с високи резултати от елитна група, съставена от трейдинг лидери.

Чрез иновативния модел на агенция, FxPro успешно изравни своите интереси с тези на своите клиенти. FxPro SuperTrader, първата инвестиционна платформа, която работи изключително с модел на агенция без конфликт на интереси по отношение на изпълнението на поръчките,като е с изграден ориентиран към клиентите, прозрачен подход към трейдинга от страна на компанията. Желанието на FxPro е клиентите му да печелят и предоставя разширени инструменти като FxPro SuperTrader, които са проектирани да подобрят трейдинг резултатите.

С FxPro SuperTrader инвеститорите могат да:

  • Анализират своите стратегии чрез статистики за представяне в реално време, оценка на риска и копиране на данни;
  • Ефективен контрол върху разпределението на клиентските средства спрямо стриктно изпробвани Форекс стратегии;
  • Разпределение на средствата към многобройни стратегии или само тяхното наблюдение чрез Watchlist;
  • Управление на риска чрез прилагането на стоп загуба и проследяване на риска за да се обезпечи заключването на приходите.

Стратегиите са одобрени от лидери в трейдинга и биват постоянно наблюдавани за да се обезпечи изпълнението на всички критерии за изпълнението. Лесната употреба и революционната функционалност за управление на риска действително оставят най- актуалния инструмент на FxPro без конкуренция.

“При инвестициите, всичко е е въпрос на разнообразяване на Вашето излагане спрямо голям обсег от класове с акции. FxPro SuperTrader позволява на клиентите да контролират риска като настроят параметрите на ключовия риск преди лесно и бързо да разпределят финансовите средства към печеливши Форекс трейдинг стратегии. Както винаги, моделът на FxPro за агенция позволява на клиентите да печелят от най-добрите достъпни цени от басейна на водещите доставчици на ликвидност.” Хараламбос Псимолофитис, генерален изпълнителен директор, FxPro.

*По предварителни данни, FxPro SuperTrader ще бъде достъпен само за клиентите на FxPro Financial Services Limited.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации