info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 74.02% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 77.37% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro разкрива дата на изпълнение на Q2 2016

22 август 2016, Лондон. Онлайн брокерът FxPro съобщи днес ключови статистики за изпълнение, регистрирани през месеците април, май и юни 2016. По време на отчасти колебливо второ тримесечие, процентите на слипиджа достигнаха следните нива:

  • Положителен = 49.45%
  • На котировка = 30.15%
  • Отрицателен = 20.40%

Заедно с графиките по-горе, FxPro съобщава също и за процентите на повторната котировка:

  • Повторни котировки = 4.17%
  • Положителна = 1.90%
  • Отрицателна = 2.27%

Второто тримесечие на 201 беше още един път натоварен период за FxPro, през който се случиха много разработки, включително разширение на трейдинг акаунтите към клиентите с пускането на FxPro MT4 с пазарно изпълнение. Наред с увеличената активност, наблюдавана на финансовите пазари, FxPro подобри още повече своите трейдинг условия с успешно и получи названието ‘Най-добър доставчик на Форекс услуга' за трета година поред през 2016 на Wealth Management Awards в Лондонското сити.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации