info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 77% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro разкрива дата на изпълнение на Q2 2016

22 август 2016, Лондон. Онлайн брокерът FxPro съобщи днес ключови статистики за изпълнение, регистрирани през месеците април, май и юни 2016. По време на отчасти колебливо второ тримесечие, процентите на слипиджа достигнаха следните нива:

  • Положителен = 49.45%
  • На котировка = 30.15%
  • Отрицателен = 20.40%

Заедно с графиките по-горе, FxPro съобщава също и за процентите на повторната котировка:

  • Повторни котировки = 4.17%
  • Положителна = 1.90%
  • Отрицателна = 2.27%

Второто тримесечие на 201 беше още един път натоварен период за FxPro, през който се случиха много разработки, включително разширение на трейдинг акаунтите към клиентите с пускането на FxPro MT4 с пазарно изпълнение. Наред с увеличената активност, наблюдавана на финансовите пазари, FxPro подобри още повече своите трейдинг условия с успешно и получи названието ‘Най-добър доставчик на Форекс услуга' за трета година поред през 2016 на Wealth Management Awards в Лондонското сити.

Обратно към всички публикации
За FxPro

FxPro е печелещ награди онлайн брокер, който обслужва клиенти на дребно и институционални клиенти в над 170 страни. FxPro предоставя достъп до конкурентни цени и дълбока ликвидност без дилинг деск намеса (подлежи на Политиката на изпълнение на FxPro ) чрез своите разширени трейдинг платформи, превъзходни технологии за изпълнение и алгоритмични инструменти.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited. FxPro UK Limited има разрешително и се регулира от Органа за финансов контрол (регистрационен номер 509956). FxPro Financial Services Ltd има разрешително и се регулира от Кипърската комисия за ценни книжа и обмен (номер на лиценз 078/07) и от Борда за финансови услуги (номер на разрешително 45052). FxPro Global Markets MENA Limited има разрешително и се управлява от Органа за финансов контрол на Дубай (референтен номер F003333). FxPro Global Markets Ltd има разрешително и се управлява от Комисията за ценни книжа на Бахамските острови (номер на лиценз SIA-F184).

Контакт с медиите

За запитвания свързани с публикации, молим да се обърнете към pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960